Всі знають приказку: собака - друг людини. Якщо у вас з'явилося бажання завести чотириногого улюбленця, але ви не знаєте, яку породу краще обрати, знак Зодіаку, під яким ви народилися, допоможе в цьому.

Овен - алабай

Справжній бойовий товариш: ворога не підпустить, а за спину напарника сховається тільки потім, щоб потрібний момент раптово вискочити і всіх покусати.

Телець - бассет-хаунд

Бассетів важко навчати. Вони завжди виглядають так, ніби їм сказали, що за хвилину настане кінець світу. Просто вони - гончаки. Якщо бассет взяв слід - він не залишить його просто так.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Близнюки - сибірський хаскі

Неймовірно красиве і надзвичайно доброзичливе. Поєднання цих досконалих якостей змушує навколишніх людей з першого погляду і назавжди закохуватися в хаскі.

Рак - коллі

Багатофункціональна собака: може пасти, може служити. Головне завдання коллі - зібрати в купу все стадо і повідомити йому рух у потрібному напрямку.

Лев - йоркширський тер'єр

Ця собака завсідник модних показів і стильних вечірок. Йорків усі вважають найгарнішою породою в світі - вони не просто красиві, а ще й відважні.

Діва - різеншнауцер

Побачити різеншнауцера вночі в темному провулку - не до добра. Правда, різеншнауцера досить складно побачити, тому що він сильний, швидкий і диявольськи хитрий. І надзвичайно лютий.

Терези - чихуахуа

Поряд з чихуахуа кожен відчуває себе відмінним героєм: вона така маленька і беззахисна собака. У будь-якій незрозумілій ситуації потрібно брати її на ручки і оберігати.

Скорпіон - доберман

Красива і скажена собака. Піде до бажаної мети по тілам переможених ворогів, а тим, хто не помер від жаху при вигляді її чарівної посмішки, відкусить голову!

Стрілець - стаффордширський тер'єр

Кращий в світі компаньйон! Погана репутація не заважає стаффордширам затикати за пояс лабрадорів у справі любові до господаря. Більше за все на світі стаффорд любить людей.

Козеріг - німецька вівчарка

Еталонна службова собака: без роботи чахне і сохне, втрачає шерсть і сенс життя. Жити з вівчаркою - це значить жити в постійній праці: тренування, тренування і ще раз тренування.

Водолій - джек-рассел-тер'єр

Якщо джек-рассел зловив вас на гарячому - відкрутитися не вдасться. Доведеться знову кидати м'ячик. Але слід пам'ятати, що джек-рассел-тер'єр - не просто веселун, а мисливська собака.

Риби - афганська борза

Якщо борзи просто не створені для роботи з людиною, тому що у них інші завдання. То у афганської борзи і зовсім немає ніяких робочих завдань, крім однієї: прикрашати собою світ.

Нагадаємо, яких знаків Зодіаку Ангел-охоронець оберігає все життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, найвідоміший екстрасенс підказав ідеї подарунків для всіх знаків Зодіаку.

Також портал Знай.uа писав, які знаки Зодіаку знайдуть велике кохання напередодні Нового року.