Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії, чим приваблює ще більше фолловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим знімком, на якому позує в спокусливому вбранні на прогулянці. Для виходу на вулицю дівчина натягнула на величезний зад сині джинси, а силіконові груди облягла крихітним коричневим топіком на тонких бретельках. Волосся моделі зібране у високий хвостик, а на її обличчі легкий макіяж. Свій образ Анастасія доповнила великою світло-коричневою сумкою.

У підписі до фотографії Анастасія Квітко написала: "Джинси і топ від @prettylittlething". Таким чином дівчина рекламує бренд одягу і підказує шанувальникам, де можна замовити такі речі. Геолокації до свого фото Настя не залишила, але з вигляду вулиці і пальм на ній, можна зробити висновок, що це за кордоном, швидше за все в США, де частенько буває Квітко.

За кілька годин публікація дівчини зібрала 77 тисяч лайків і майже тисячу коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили декольте Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.