Еротичний гороскоп на 16 грудня ОВЕН

В цей день Овни знайдуть для себе багато різних корисних речей, а ще – ідеального партнера для інтимних відносин, а також позу для отримання найбільшого задоволення.

Еротичний гороскоп на 16 грудня ТЕЛЕЦЬ

Зірки радять 16 грудня зробити перестановку в спальні. Додайте м'якості і романтики, а також змініть постільну білизну. Ваше завдання – це відчути партнера по-новому.

Еротичний гороскоп на 16 грудня БЛИЗНЮКИ

В цей день зірки передбачають, що для вас багато сфер будуть залежати від сексу. І якщо ви такі похмурі, значить, щось не так з вашим інтимним життям. Пора це виправляти.

Еротичний гороскоп на 16 грудня РАК

16 грудня якимось невідомим чином оточуючі люди опиняться в курсі вашого особистого та навіть частково інтимного життя. А також вважатимуть своїм обов'язком поставити вам купу запитань.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 16 грудня ЛЕВ

В цей день у своїх прагненнях до групових радощів життя Леви здатні подумки дійти до оргії. В цій справі головне не перестаратися і не злякати майбутніх учасників дійства.

Еротичний гороскоп на 16 грудня ДІВА

Зірки попереджають, що 16 грудня ваш колишній коханець дасть про себе знати. Більш того, він захоче заволодіти вашою увагою, серцем, розумом і тілом. Будьте обережні.

Еротичний гороскоп на 16 грудня ТЕРЕЗИ

В цей день вашому партнерові буде важливо знати, як ви реагуєте на його пестощі, дотики і дії. Тому не соромтеся розповідати про свої відчуття у всіх подробицях.

Еротичний гороскоп на 16 грудня СКОРПІОН

16 грудня Скорпіони будуть дуже чутливими, тому краще не намагатися зайнятися з ними сексом у незвичайних місцях. Ліжко – найкращий варіант цього дня.

Еротичний гороскоп на 16 грудня СТРІЛЕЦЬ

В цей день ви будете незадоволені атмосферою, в якій вашого партнера потягне на інтим. Швидше за все, це буде щось брутальне. Відведіть його у більш спокійну обстановку.

Еротичний гороскоп на 16 грудня КОЗЕРІГ

В цей день ви з партнером будете зворушливо ласкаві, а потім ви почнете задаватися питанням: чому ви з ним себе так поводите. Це швидко вб'є бажання продовжувати близькість.

Еротичний гороскоп на 16 грудня ВОДОЛІЙ

Відвертість з боку вашого партнера не принесе вам радість у цей день. Тому, як тільки він почне розповідати про своє минуле, терміново шукайте спосіб його заспокоїти.

Еротичний гороскоп на 16 грудня РИБИ

16 грудня Рибам захочеться зробити сексуальний подвиг, що дасться з чималою працею. Швидше за все, любовні ігри в результаті виявляться не дуже тривалими, але дуже яскравими.