Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спортивному вбранні, яке складається з чорних лосин і коротенького спокусливого топа ніжно-блакитного кольору, який ледь утримує восьмий розмір грудей моделі. В руках Ліндсі тримає килимок для занять спортом і банку вітамінів, які рекламує. Її волосся зібране ззаду, а на обличчі ледь помітний макіяж. Дівчина не дивиться в камеру.

"Я родом з фермерського міста в Луїзіані. Як ви можете собі уявити, мені ніколи не буває нудно бігати, насолоджуючись життям у Голлівуді. Тим не менше, між трафіком, тренуваннями, електронними листами, текстовими повідомленнями, телефонними дзвінками, зустрічами та іншими загальними головними болями, я часто відчуваю стрес. Ось чому я використовую @1stPhorm для відновлення надниркових залоз. Ці щоденні капсули зменшують наднирковозалозну втому, фізичне і психічне напруження і навіть допомагають знизити рівень кортизолу. Вони ідеально підходить для тих, хто хоче позбутися від непотрібної звички вживати цукор і кофеїн (кава), тому що вони оптимізують рівень вашої природної енергії", - написала Ліндсі у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. А деякі навіть готові зайнятися спортом разом з нею.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.