Гороскоп на 17 грудня – ОВЕН

В цей день Овни оточать себе романтикою і затишком. Захочеться закутатися в теплий плед і помріяти про заповітне. Ближче до вечора все зміниться, так як ви дізнаєтеся довгоочікувану новину.

Гороскоп на 17 грудня – ТЕЛЕЦЬ

17 грудня найбільш проблемною для Тельців сферою життя виявляться особисті стосунки. Постарайтеся не сваритися з коханою людиною. Уникайте докорів і криків.

Гороскоп на 17 грудня – БЛИЗНЮКИ

У цей день радості і негаразди у Близнюків будуть чергуватися. При цьому, якщо ви будете оптимістично налаштовані, то настрій буде відмінним протягом всього дня.

Гороскоп на 17 грудня – РАК

17 грудня у Раків можливий конфлікт з керівництвом. Начальство може не розділити з вами деяку точку зору. Зірки радять вам бути більш поступливими і толерантними.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Гороскоп на 17 грудня – ЛЕВ

В цей день Левам не рекомендується заводити нові знайомства. Також не варто реагувати на маніпуляторів, які намагаються спровокувати вас на агресію і конфлікт.

Гороскоп на 17 грудня – ДІВА

У першій половині дня домашні клопоти віднімуть у Дів багато часу і сил. Вам дуже захочеться, щоб вас оточували тільки ідеальні речі і люди. Однак, цього не станеться.

Гороскоп на 17 грудня – ТЕРЕЗИ

В цей день зірки радять Терезам розумно підходити до кожної проблеми, а не робити нерви на порожньому місці. У конфлікті з родичами доведеться йти на компроміси.

Гороскоп на 17 грудня – СКОРПІОН

Цей день може бути двоїстим для Скорпіонів. Постарайтеся уникати всіляких суперечок і сварок. Не варто брехати, тому що ви можете самі стати жертвою пліток.

Гороскоп на 17 грудня – СТРІЛЕЦЬ

17 грудня Стрільцям потрібно бути винахідливими. Не намагайтеся утвердити свою правоту силою, тільки аргументи допоможуть вирішити конфлікт. Також ви дізнаєтеся добру новину від колеги.

Гороскоп на 17 грудня – КОЗЕРІГ

17 грудня в особистому житті варто приготуватися до деяких приємних змін. Кохана людина почне більше піклуватися про вас, а начальник похвалить вас за виконану роботу.

Гороскоп на 17 грудня – ВОДОЛІЙ

Зірки попереджають, що в цей день в особистих стосунках можуть з'явитися деякі проблеми. Постарайтеся менш критично ставитися до вчинків коханої людини.

Гороскоп на 17 грудня – РИБИ

17 грудня ви раптом зрозумієте, що вам не вистачає натхнення на нові звершення. Відкиньте всі сумніви і дозвольте почуттю впевненості повністю оволодіти вами.