Є думка, що зачіска впливає на життя і долю людини. Новий образ може як притягнути щастя та удачу, так відштовхувати. Астрологи стверджують, що для кожного Знака Зодіаку існує своя щаслива зачіска, яка притягує успіх, гроші і любов. Отже, яка ж підходить жінкам за знаком Зодіаку.

Овен

Овнам удачу принесе коротка стрижка. Бажано, щоб зачіска була динамічною - це лише підсилить енергію представниць цього знака Зодіаку. Крім того, такий образ збереже молоість та красу прекрасної половини людства.

Телець

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Тельцям підходить каре. Важливо, щоб шия була відкрита і локони лежали акуратно з боків. Така стрижка забезпечить Тельцям успіх і міцне здоров'я. Найбільше цим представникам підійде золотистий відтінок волосся.

Близнюки

Згідно з гороскопом зачісок, Близнюкам підходять об'ємні повітряні стрижки. Підійде також хімічна завивкаю Найголовніше, що необхідно пам'ятати жінкам-Близнюкам - їх стрижка обов'язково повинна бути універсальною. Таким чином, можна щоразу змінювати образ відповідно до настрою.

Рак

Ракам потрібно дотримуватися в зачісці декількох аспектів: скромність, простота і витонченість. Додасть сил та допоможе привернути кохання каре.

Лев

Жінкам-Левам астрологи радять носити пишну шевелюру. Це може бути як завивка, так і об'ємний начіс. А так званий кінський хвіст буквально спіймає удачу за хвіст.

Діва

Дівам гороскоп зачісок рекомендує золотисті і коричневі відтінки волосся. Найкраще їх поєднувати з недовгим волоссям, максимум до плечей. Це сприятиме у справах та зробить цих представників багатшими.

Терези

Терезам піде проста зачіска, але з родзинкою. Каскад - це щаслива стрижка для представниць цього сузір'я. Можна пограти з кольорами. Тоді цікаві знайомства їм гарантовані.

Скорпіон

Скорпіонам гороскоп стрижок радить носити пряме волосся. Шевелюра жінок-Скорпіонів обов'язково повинна бути важкою і об'ємною. Це захистить їх від негативної енергії, додасть сексуальності і приверне удачу в любові і кар'єрі.

Стрілець

Стрільцям найбільше підійти стрижка з волоссям середньої довжини. Зачіска представниць цього знака Зодіаку обов'язково повинна бути динамічною, тому їм підійде градуювання.Щоб добавити впевненості в собі, Стрільцям рекомендують зірки завивати кінці волосся.

Козероги

Згідно з гороскопом зачісок, Козерогів ощасливить стрижка середньої довжини. Волосся повинне бути пряме з чубчиком. Елегантність та стриманість лише прернуть благополуччя.

Водолій

Водоліям астрологи рекомендують носити оригінальну стрижку. Сміливо експериментуйте, це додасть впевненості у собі.

Риби

Ідеальний варіант стрижки для Риб - це укладання в стилі актриси Одрі Хепберн. Простота, легкість і елегантність - ось три кити, на яких тримається успіх представниць цього Знаку Зодіаку в образі. Не забувайте про коси, сміливо заплітайте волосся, це додасть сил та приверне гроші.

Нагадаємо, зірки розповіи, що потрібно усім залишити у старому році.

Як повідомляв портал Знай.ua, які жінки ніколи не підійдуть чоловікам, а які будуть прсто ідеалом.

Також Знай.ua писав про те, що зірки розповіли, як дружать різні знаки зодіака.