Еротичний гороскоп на 17 грудня ОВЕН

17 грудня всередині Овнів прокинеться сором'язливість, тому вони довго не зможуть вимовити вголос те, чого хочуть. Не сумуйте, адже всі ми в якійсь мірі боїмося своїх бажань.

Еротичний гороскоп на 17 грудня ТЕЛЕЦЬ

В цей день Тельці будуть сприймати бажане за дійсне. Це буде особливо чітко простежуватися під час сексу. При цьому ви залишитеся задоволені результатом.

Еротичний гороскоп на 17 грудня БЛИЗНЮКИ

17 грудня Близнюки досягнуть апогею у своєму прагненні одухотворити все плотське і фізичне, і почнуть розповідати про вселенське кохання всім знайомим.

Еротичний гороскоп на 17 грудня РАК

Зірки приготували Ракам у цей день невелику пастку. Мова йде про дуже спокусливі пропозиції та пригоди, які йтимуть від протилежної статі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 грудня ЛЕВ

17 грудня Леви будуть апатичні і мляві. При цьому поряд з вами опиниться людина, яка обов'язково врятує вас від депресії. Ви головне не заважайте її пориванням.

Еротичний гороскоп на 17 грудня ДІВА

В цей день партнеру буде непросто пристосуватися до особливостей вашого темпераменту. Але якщо у нього це вийде, значить, йому правда не все одно на те, що ви відчуваєте.

Еротичний гороскоп на 17 грудня ТЕРЕЗИ

Терези в цей день як ніколи будуть вередливими і гидкими. Нічим їм не догодиш! Поцілуєш – скажуть: мокро! Обіймеш – наморщат ніс: спекотно! Зверху покладеш – скажуть: жорстко!

Еротичний гороскоп на 17 грудня СКОРПІОН

Перш ніж комусь сказати: "Так", - тричі подумайте, тому що отримане не буде схоже на те, що ви так хотіли в цей день. Чудовим порадником буде серце.

Еротичний гороскоп на 17 грудня СТРІЛЕЦЬ

В цей день у Стрільців особлива чутливість до запахів. Вас здивує, наскільки сильно можуть приваблювати чоловіки, що поширюють навколо себе флюїди сексу.

Еротичний гороскоп на 17 грудня КОЗЕРІГ

17 грудня вашому партнеру доведеться довго вам щось доводити. Однак не варто дивуватися, якщо ви приймете його точку зору: після такого сексу, який вас чекає.

Еротичний гороскоп на 17 грудня ВОДОЛІЙ

Якщо ви давно хотіли спробувати що-небудь новеньке, цей день ідеально для цього підходить. Візьміть ініціативу в свої руки. Нехай це буде сюрпризом для вашого коханця.

Еротичний гороскоп на 17 грудня РИБИ

Риби 17 грудня будуть схильні попадати пальцем у небо. Вам здається, що на вас поклав око один – а він ні сном, ні духом. Другий же цілий день до вас залицяється, а ви не помічаєте.