День святого Миколая 2018 відзначається за традицією 19 грудня. Він є чарівним часом дарувати подарунки і загадувати бажання. В цей день не тільки діти можуть знаходити подарунки під подушкою, але і дорослі можуть загадувати бажання і влаштовувати вечірки.

Проте існують і обмеження в цей день. Все-таки, це День Миколи Чудотворця, православний свято має ряд заборон.

Чого не можна робити на День святого Миколая

не Можна виконувати роботу по дому. Причому, це скоріше народна традиція, а не церковний заборона.

У цей день не варто давати гроші в борг. Вважалося, що разом з грошима можеш віддати успіх і прибуток з дому. Однак добрим знаком було віддати борги.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Традиційно свято потрапляє на Різдвяний піст. В цей день на столі допускається гаряча їжа з олією і риба, проте як і раніше забороняються м'ясні та молочні продукти, яйця. Так що соління, вегетаріанські салати, супи та каші, киселі і пісні солодощі – кращий вибір страв для святкового столу на свято святого Миколая.

Існує особлива молитва, з допомогою якої можна загадати бажання в День Миколи Чудотворця

Молитва Миколі Чудотворцю на виконання бажання

Чудотворець Микола, допоможи мені в моїх бажаннях тлінних. Не сердься на прохання зухвалу, але і не покинь мене в справах суєтних. Що в інтересах возжелаю, вчини своєю ласкою. Коли лихий хочу, відверни напасті. Нехай всі праведні бажання здійсняться, а життя моє щастям наповниться. Нехай буде воля твоя. Амінь.

Нагадаємо, успех любов і гроші в кожен дім: найпотужніші зимові ритуали. Вони допоможуть швидше знайти багатство, любов і стати успішніше в роботі.

Як повідомляв Знай. ua, День святого Миколая 2018: найкращі подарунки дітям під подушку. Це самий довгоочікуваний день для кожної дитини.

Знай. ua писав, День Святого Миколая 2018: що покласти дітям під подушку, безпрограшні варіанти. Якщо ж дитина не замовила нічого, то дорослі часто ламають голову, що подарувати дитині.