Гороскоп на 18 грудня Овен

Сьогодні ви настільки схильні до містицизму, що навіть якщо вирішите викликати духів, у вас швидше за все це вийде. Будьте обережнішими.

Гороскоп на 18 грудня Телець

Сьогодні у вас з'явиться достатньо енергії, щоб провернути ґрунтовні справи. Ось тільки бажання може не виявитися. Справа ваша, до удачі залишилося тільки руку простягнути.

Гороскоп на 18 грудня Близнюки

Сьогодні терпіння – не ваш коник, швидше оточуючих. Щоб уникнути конфліктів з вами вони витримають багато, але краще заздалегідь попередити про свій настрій.

Гороскоп на 18 грудня Рак

Сьогодні будь-ризикована справа, навіть з найменшим ризиком може стати для вас самовбивчим. Навіть дорогу переходьте, постійно озираючись по сторонах.

Гороскоп на 18 грудня Лев

Сьогодні у вас буде дивний нюх на все, що стосується грошей. Ви можете рознюхати навіть дуже велику кількість «зелененьких». Удачі вам і вашому нюху.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Гороскоп на 18 грудня Діва

Вам треба бути обережнішими сьогодні. Через недбалість можете накликати на себе безліч небезпек. Попередженням стане ранковий інцидент.

Гороскоп на 18 грудня Терези

Якщо ви вирішили, що з вашими принципами навіть вам доводиться складно, то варто їх переглянути. Коли складно вам, уявіть, як воно оточуючим.

Гороскоп на 18 грудня Скорпіон

Сьогодні ви не будете піклуватися про себе, а будете розбиратися з чужими справами. В цьому нікого звинувачувати, але зіркам здається, що ви все-таки знайдете цапа відбувайла.

Гороскоп на 18 грудня Стрілець

Ваша свобода думки потрясе інших людей. А для вас важлива буде новизна у всьому. Хоча так ви зможете домогтися за цей день того, чого багато інших домагаються роками.

Гороскоп на 18 грудня Козеріг

Через ваші амбіції ви не зможете спокійно всидіти на місці. Вас не зупинити, ви рухаєтеся вперед і вперед. Ніякі перешкоди навіть не помічаєте.

Гороскоп на 18 грудня Водолій

Виграш штука, звичайно, хороша і ніколи не зайва, проте при чесній грі він приємніше. Сьогодні не час вправлятися над совістю, вона буде дуже ранима.

Гороскоп на 18 грудня Риби

Якщо ви терміново не почнете самим активним чином займатися питанням, яке відкладали, ви ризикуєте накликати на себе досить похмурий період життя. І, що особливо неприємно, досить тривалий.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв про те, що вже можна дізнатися, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.