Мода - це не лише ті тенденції, які диктують популярні дизанери, моду також дитктують і зірки. І для кождного знака Зодіака є свй ідеальний колір одягу та стиль, який зробить його власника впевненішим у собі та принесе удачу.

Овни: спорт – наше все!

Цим представникам зодіакального сузір'я підійте спортивний стиль, який не сковує рухів. Незмінним атрибутом залишаються зручні кросівки, які зараз можна поєднувати як з сукнями, так строгими брюками.

Колір:перевагу слі віддати вогненно-червоному та іншим сміливим відтінкам, оскільки покровитель цього знака войовничий Марс.

Тельці: шовкова розкіш та м'якість кашеміру

Хороші, добротні тканини для Тельців – завжди в пріоритеті. Вони обожнюють вибирати речі "навпомацки". Хоча не забувають Тельці при цьому і про почуття стилю. Крім того, цей знак зодіаку, подібно Овнам, дуже цінує зручність і комфорт. Тому, на кожен день Тельці виберуть м'які, об'ємні светри, зручні твідові костюми і вільні трикотажні сукні.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Колір: палітра має складатися переважно з сірого, бежевого, рожевого та блакитного відтінків.

Близнюки: більше незвичайного!

Близнюкам підходить можний та сміливий одяг. Обирайте нетрадиційний, вільний крій і цікаві принти, віддаючи перевагу трендовій у кожному сезоні геометрії і завжди актуальній клітці. Колір: щасливими кольорами Близнюків зірки називають теплі відтінки – пісочний, світло-коричневий і сонячний жовтий.

Раки: елегантний неформат

Стиль одягу за знаками зодіаку – не порожній звук для Раків, які понад усе цінують простоту, елегантність і стриманість класики і вінтажного напрямку. На перший погляд старомодні речі ці представники перетворять на модну фішку.

Колір: - улюблені кольори – базові чорний, білий і сірий, які зірки радять розбавляти яскравим, наприклад смарагдовим.

Леви: дорого та зі смаком

У цих вибагливих модників в гардеробі завжди знайдуться дорогі, яскраві та блискучі речі. Леви обожнюють дорогі натуральні хутра, коштовності і одяг провідних модних будинків. Гламур - їх друге ім'я.

Колір: для Левів підійде бургунді, королівський пурпур, індиго і тепла жовто-помаранчева гамма.

Діви: завжди в тренді

Іти в ногу з модою – головний принцип Дів при підборі гардеробу. Вони обожнюють всі трендові, але при цьому не люблять особливо витрачатися на брендові речі. Серед принтів Діви віддають перевагу малому узору – чи то геометричні малюнки, горошок або популярна "гусяча лапка".

Терези: відмінний смак у всьому

Терезів видно здалеку по бездоганно підібраному образу. Астрологи вважають, що у представників цього зоряного знака – вроджене почуття стилю і бездоганного смаку. Вони люблять поєднувати стиль з комфортом.

Колір: ідеальними будуть всі пастельні відтінки.

Скорпіони: епатаж як стиль життя

Яскраві, що запам'ятовуються і часом шокують оточуючих образи – улюблена "фішка" Скорпіонів. Їм важлива думка інщих, тому вони воліють контрастувати з оточуючим, віддаючи перевагу бути "не як усі".

Колір: улюблена палітра Скорпіонів – яскраві кольори і сміливі принти.

Стрільці: модна надмірність

Стрільці, як і Скорпіони, обожнюють яскраво і помітно одягатися. Але, на жаль, їм не завжди вдається знати міру в своїх образах. Який одяг по знаках зодіаку напевно сподобається Стрільцям? – Незвичайного крою сукні та костюми, неабиякі моделі, які навряд чи хтось зважиться приміряти на себе, крім Стрільців.

Колір: зірки радять додавати яскравий акцент до нейтральної палітри.

Козероги: стильний консерватизм

Козероги обожнюють строгий, класичний стиль. Стриманість і аристократизм образів – головна відмінність Козерогів від інших знаків зодіаку. В їх градеробі повно сюрпризів.

Колір: для Козерогів підійдуть чорний, сірий, зелений та коричневий.

Водолії: мислити нестандартно

Оригінальність і нетривіальні стильні рішення в образі – вірні ознаки того, що перед Вами Водолій. Сміливо експериментують та залишаються у центрі уваги.

Колір: зірки рекоменують вбрання синього і зеленого, а також пудрово-рожевого кольорів.

Риби: поза модних стереотипів

Слова "мода" і "тренд" - чужі Рибам. Зручність - це головне для них в одязі. Обирають найчастіше джинси, зручні кардигани, а також обягають під настрій.

Колір: спокійні відтінки, серед принтів - непомітні квіти.

Нагадаємо, зірки показали список бажань кожного холостяка.

Як повідомляв портал Знай.ua, саме такі зачіски притягнуть багатсво кожному знаку Зодіака.

Також Знай.ua писав про те, що зірки розповіли, як дружать різні знаки зодіака.