У соціальній мережі Facebook з'явилася незвичайна і навіть трохи дивна картинка, яку всі почали бурхливо обговорювати.

Це ілюстрація зі старої дитячої книжки. До неї додається завдання. Необхідно поглянути на малюнок і подумати, що в ньому неправильно. Також потрібно пояснити свою точку зору і запропонувати правильні варіанти.

Завдання передбачає таку відповідь: на малюнку жінки і дівчинка займаються "чоловічими" справами - вони читають книги і забивають цвяхи. А чоловік і хлопчик зосереджені на "жіночих" заняттях, вони прасують одяг і в'яжуть.

Знову ж правильним варіантом стане наступне: насправді, бабуся повинна в'язати шкарпетки, батько - забивати цвяхи, мама - прасувати одяг, дочка - грати з м'якою іграшкою, а син - читати книгу.

Але, якщо придивитися до картинки і розглянути її більш детально, можна ко-багато чому причепитися і помітити вражаючі дивацтва. Цим і зайнялися користувачі Facebook.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Багатьох збентежило те, що на зображенні простежується сексизм. Чому це в 21 столітті жінка повинна прасувати одяг, а чоловік - забивати цвяхи?

Всіх збентежило те, що дівчинка забиває цвяхи просто в повітря або в неіснуючу стіну. Крім того, молоток, який вона тримає в руках, більше нагадує лінійку або навіть ручку вантуза. Під її волоссям можна виявити капюшон.

На малюнку чомусь відсутня гравітація. А у іграшкового Вінні-Пуха немає хвоста. Або його хвіст відірваний, і він висить на шиї у дівчинки?

Праска не підключений до мережі. Бути може, він бездротової, але навряд чи.

Сім'я перебуває у себе вдома - все взуті в домашні тапочки, і тільки хлопчик чомусь в кросівках. Папа одягнений в неправильний светр - він має лише один гудзик. Крім того, на ньому - генеральські штани з лампасами і піджак немов від піжами. Йому доводиться в'язати шкарпетки двома спицями, а не чотирма, як це зазвичай роблять. А нитка з клубка йде не до спиці, а відразу в носок. І взагалі, складається враження, що цей самий клубок знаходиться у його дружини на пальці

Мама чомусь вивчає диплом про вищу освіту, перебуваючи в фартусі.

Чи є в цій сім'ї кіт або собака? А куди подівся дідусь?

Один з користувачів "поправив" ілюстрацію і поділився своїм варіантом в мережі.

Портал "Знай.ua" вже писав: користувачі Twitter діляться неочевидними і кумедними проблемами

А також: актори "Гри престолів" провели майстер-клас з пирхання

Нагадаємо: в Twitter запустили флешмоб, який пояснює речі, які не варто сприймати всерйоз