Користувачі відомої соціальної мережі Twitter запустили доволі незвичайний і цікавий флешмоб. Його суть – розповісти людям про обставини, що не мають відношення до реальності. Користувачі пишуть про дії, речі або вчинках, які не потрібно сприймати як натяк. Це з розряду всім відомого виразу: якщо дівчина каже "ні", вона має на увазі "так", і навпаки.

Флешмоб почався з твіти, який з'явився на сторінці користувача з ніком marichouette. У ньому повідомлялося, що, якщо дівчина публікує в соціальних мережах оголені фотографії або знімки в білизні, це ще не говорить про те, що вона хоче зайнятися сексом з кожним зустрічним.

У своїй публікації marichouette використовувала логічну і просту схему побудови фраз. Твіт починається з фрази "На всяк випадок нагадую", яка і стала назвою флешмобу. А закінчується твіт пропозицією "Це так не працює". Конструкція стала шаблоном для наступних твітів безлічі користувачів, які тепер намагаються пояснити все на світі. Так і запустився флешмоб.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Користувачі діляться і очевидними речами, тими, про яких мало хто замислюється, і тими, які багато хто не розуміють. Вони зачіпають теми стосунків чоловіків з алкоголем, побачень з Тиндеру, фанатів спорту, жінок на кухні, любов бабусь, любителів малювання, пісні Короля і Шута, співачки МакЅим та Цивільної оборони, мемів в мережі і навіть Тоні Старка і його шансів на порятунок.

Але деякі фрази – це саме те, про що всі подумали.

Раніше портал "Знай.uа" писав: користувачі Twitter по колу викладають одні і ті ж знімки

А також: користувачі Twitter діляться неочевидними і забавними проблемами

Нагадаємо: актори "Ігри престолів" запустили в Instagram новий флешмоб