Головний герой всесвітньо відомого різдвяного фільму "Один вдома" 38-річний Маколей Калкін перезнявся для реклами Google.

Компанія створила ремейк на фільм, щоб рекламувати свій сервіс Assistant. У відео використали відомі сцени з фільму "Один вдома".

За сюжетом, дорослий Маколей Калкін знову залишився один вдома і кличе до себе на Різдво, але на цей раз йому потрібна сучасна допомогу від Google Assistant.

У новій рекламі для Google Калкін повертається в роль фільму, який вийшов на екрани 28 років тому.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Знамениті сцени в будинку МакКалістеров Кевін повторює, але вже в дорослому житті і з сучасними технологіями "розумного будинку".

Протягом усього рекламного ролика Калкін просить гаджети з технологією Google Assistant показати останні новини, замовити гель після гоління, підвищити температуру в будинку і навіть допомагає прийняти замовлення від рознощика піци, використовуючи озвучку вигаданого фільму "Ангели з брудними душами". Шанувальники різдвяної комедії отримали масу задоволення від такої реклами.

Нагадаємо, прикраси на головній ялинці України мають незвичну форму, адже їх зробили максимально схожими до дивовижних звірів, які малювала Марія Приймаченко.

Як повідомляв портал Знай.ua, новорічна ялинка на Софійській площі в Києві нижча за торішню.Вона більше не буде мати такі величезні розміри, як це було раніше, адже її переміщення є надзвичайно складним та створює безліч транспортних проблем

Також Знай.ua писав про те, як вибрати ялинку на Новий рік.