Еротичний гороскоп на 21 грудня Овен

Сьогодні ваш партнер буде вести себе в ліжку настільки екстравагантно, що ви навіть не будете знати, як з ним поводитися в подібній ситуації.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Телець

Сьогодні ваш партнер торкнеться в розмові з вами досить животрепетну тему, яка досить бурхливо відгукнеться у вашій душі, і ви не зможете її проігнорувати.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Близнюки

Сьогодні ви зможете перевірити, чи корисно іноді труснути старовиною. За порадою зірок, вам потрібно перейняти якомога більше досвіду старших поколінь. Можна просто запитати.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Рак

Сьогодні ви можете опинитися не готові до того, що таке незвичайне запропонує вам ваш партнер. Запропонуйте йому урізноманітнити не секс, а прелюдію.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Лев

Не затримуйтеся на роботі, і не бурчіть, по приходу додому. Вас чекає романтична ніч, але тільки якщо ви будете дуже милі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 21 грудня Діва

Сьогодні ви зможете знайти рішення, як обернути на благо ті моменти, які і вам, і вашому партнерові заподіюють незручність в ліжку.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Терези

Сьогодні секс для вас буде проблематичним, а причина доволі тривіальна - відстань. Не впадайте у відчай, по-перше, його можна спробувати подолати, ну а по-друге, у вашому розпорядженні телефон.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Скорпіон

Будьте обережнішими з зухвалими словами, вони іноді підігрівають настрій, а іноді краще змовчати. Тому відразу попередьте партнера, що наміри у вас тільки хороші.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Стрілець

Небесні світила вказують сьогодні на необхідність провести вечір в роздумах і пошуку нової кандидатури на роль вашого напарника по любовним іграм. Бо ваш нинішній кавалер (якщо він є) або скоро видихається, або взагалі несподівано зникне з горизонту.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Козеріг

Сьогодні Козероги не зможуть думати про близьких та оточуючих їх людей, тому що зайняті тільки власною персоною. Тому і секс з ними буде просто жахливий.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Водолій

Кусаючи вашу половинку в пориві пристрасті, постарайтеся зробити так, щоб це було приємно, а не боляче. А то він вам потім помститься з більшою силою.

Еротичний гороскоп на 21 грудня Риби

Ваші закличні погляди і жести, на жаль, можуть залишитися без уваги. Не приписуйте це моментальній втраті «спортивної форми», швидше за все, ця тимчасова невдача має інше пояснення.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв про те, що вже можна дізнатися, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.