На соціальному новинному сайті Reddit з'явилося дивне і навіть страхітливе відео. На відео знятий танок балерини з двома головами. Це видовище налякало всіх, хто його подивився. Користувач, який поділився роликом в мережі, навіть назвав цей танець "нічним кошмаром".

З балериною все в порядку, справжня голова у неї всього одна. Але до її костюму чомусь прироблена штучна голова. І вона з'являється в самий несподіваний момент. Коли балерина стала на руки, а її пачка опустилася, глядачі побачили цю незвичайну бутафорію. Танцівниця продовжила виконувати номер так, ніби танцює вже не вона сама, а вигадана істота. Потім вона знову перетворювалася на дівчину. Виглядає це досить страшно.

Користувачі підтримали назву танцю з ролика і прийшли до висновку, що це дійсно наче сцена з фільму жахів або нічний кошмар.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вони з користувачів навіть написав:

"Чесно кажучи, як фетишиста, який помічає будь-яку голу ногу на кожному знімку або відео, мене це страшенно налякало. Можливо, я навіть зцілився від цього фетиша і у мене більше немає інтересу до ніг".

Ще один користувач висловив свій страх і побоювання: "Вона продовжує підморгувати мені".

"Знай.uа" вже писав: Monatik випустив новий запальний трек

А також: Нікітюк помстилася журі "Танців з зірками"

Нагадаємо: сусід перед смертю залишив дівчинці неймовірне послання