Ця зворушлива історія сталася в Південному Уельсі (Британія). Старенький на ім'я Кен подарував маленькій дівчинці справжню казку. Про це повідомляють британські ЗМІ.

Так британець з міста Баррі після смерті залишив дочки сусідів різдвяні подарунки на найближчі 14 років.

Хоч, сімейство Вільямс прожили по сусідству з Кеном близько двох років. Вони переїхали в будинок відразу після народження дитини. Старенький, якому було більше 80 років, полюбив їх дочку Каді, як власну онучку. Чоловік помер, в понеділок, 17 грудня.

За словами батька дівчинки Оуена Вільямса, дочка його сусіда Кена після його смерті, прийшла до них з великим пакетом, як виявилося пізніше, він був наповнений різдвяними подарунками, які Кен купив для дворічної доньки Вільямса протягом наступних 14 років. Батьки дитини були зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"у неї в руках була велика пластикова сумка. Я подумав, що там сміття, і вона просить мене його винести", – Вільямс зізнався. – Я заніс мішок в кімнату, а моя дружина в цей час говорила з тещею по відеозв'язку. Дружина розридалася, потім я, а потім її мати", – розповів чоловік.

Він додав, що ніхто не очікував від сусіда такого щедрого вчинку. Невідомо, чи купував Кен подарунки протягом двох років або придбав усе нещодавно, передчуваючи свою кончину.

Пара відкрила один з подарунків, який призначався на цей рік: в ній лежала дитяча книга.

"Це було схоже на сумку Мері Поппінс. Це дійсно неймовірна різдвяна історія".

Вони додали, що поки не знають, що робити з рештою. Можливо, вони сховають подарунки і будуть відкривати по одному кожен рік.

"Судячи з усього, серед подарунків є книги, три-чотири м'які іграшки і, можливо, конструктор Lego Duplo", – зазначив Вільямс.

За його словами, до пенсії сусід працював глибоководним водолазом і був "людиною з великої літери".

Вільямс розповів, що його сусідові Кену було 80 роки, коли вони оселилися поруч близько двох років тому.

"Моя собака вийшла йому назустріч, і він дав йому декьлька шоколадних печив. З тих пір собака закохалася в нього".

Нагадаємо, сучасний 6-річний хлопчик вразив своїм нестандартним листом до Санти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", знайшли 120-літній лист Санта Клаусу, мрії 5-річної дівчинки зворушили світ.

Також "Знай.uа" писав, у німецькому місті Рот дітлахи більше не зможуть писати листи Санта-Клаусу і вішати їх на новорічну ялинку.