Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в літаку. Дівчина сіла попою на бильце крісла, і закинула одну ногу на інше крісло. Найбільше фантазію чоловіків Настя дражнить своїм вбранням. На ній коротеньке чорне плаття, яке ледь прикриває п'яту точку і груди.

На ногах дівчини чорні колготки і довгі чорні ботфорти на підборах. Модель сидить боком до камери і не дивиться в неї. Одну руку вона запустила в розпущене волосся, а другу поклала на коліна. На обличчі Квітко яскравий макіяж, а поряд з нею стоїть велика коричнева сумка. У підписі до фотографії Анастасія рекламує бренд сукні, яку наділа.

Відзначимо, що раніше в записі російської Кардашьян з'явилося ще одне фото, на якому вона позує на трапі літака. На цьому знімку дівчина позує в спокусливій позі в тому ж вбранні, тільки на ній ще коротенька шкіряна курточка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Менш, ніж за добу публікація дівчата зібрала майже 130 тисяч лайків і більше тисячі коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Нагадаємо, Анастасія Квітко, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.