Гороскоп на 24 грудня – ОВЕН

В цей день зірки радять Овнам не приймати різких рішень. Перед цим краще зважити всі "за" і "проти". Оптимізм і чарівність змусять нових партнерів піти на співпрацю.

Гороскоп на 24 грудня – ТЕЛЕЦЬ

24 грудня Тельців будуть мучити сумніви у багатьох сферах життя. Якщо в чомусь не вистачає терпіння, то заручіться підтримкою близьких. Приділіть увагу здоров'ю.

Гороскоп на 24 грудня – БЛИЗНЮКИ

Астрологи рекомендують Близнюкам в цей день не займатися роботою, оскільки результативною вона все одно не буде. Друга половина дня зажадає від вас відповідальності за близьких.

Гороскоп на 24 грудня – РАК

24 грудня Раки інакше подивляться на деякі ситуації з минулого. Можливо, з'явиться бажання все змінити і перегорнути сторінку. Також посилиться ваша чутливість.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Пенсіонерам готують підвищення пенсій: більше нагадує подачку, ніж допомогу На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися
Показати ще

Гороскоп на 24 грудня – ЛЕВ

В цей день Левів всюди буде оточувати святкова атмосфера. Захочеться захистити близьких людей від незгод і ударів долі. Проте обачність вам теж не завадить.

Гороскоп на 24 грудня – ДІВА

24 грудня ваша підтримка і розуміння знадобиться багатьом людям. Намагайтеся не критикувати оточуючих. Уникайте конфліктів, перемикаючись на інші проблеми.

Гороскоп на 24 грудня – ТЕРЕЗИ

В цей день Терези дізнаються хорошу новину. З'явиться необхідність поділитися з близькою людиною своїми переживаннями. Відчуєте гордість за своїх близьких.

Гороскоп на 24 грудня – СКОРПІОН

Зірки попереджають, що в цей день Скорпіонам доведеться проявити мужність і витривалість. Сприятливий і успішний день для представників творчих професій.

Гороскоп на 24 грудня – СТРІЛЕЦЬ

24 грудня Стрільці відчують прилив сил. Розсійте негатив і налаштовуйте себе на краще. Несподіваний сюрприз надасть можливість відмінно провести час.

Гороскоп на 24 грудня – КОЗЕРІГ

В цей день ви будете трохи стривожені, але хвилювання будуть марними. Ви опинитеся в центрі уваги, люди нагадають вам про себе. Увечері на вас чекає приємний сюрприз.

Гороскоп на 24 грудня – ВОДОЛІЙ

24 грудня зірки радять вам розібратися в своїх почуттях, думках і вчинках, тому що ви повинні бути готові до несподіваного повороту долі. Зате в бізнесі на вас чекає успіх.

Гороскоп на 24 грудня – РИБИ

24 грудня порядність у відносинах з людьми дозволять Рибам завоювати довіру багатьох. Не тисніть на близьких людей, цим ви тільки зіпсуєте відносини між вами.