У цьому році не варто встановлювати собі нереалістичну мету.

Ось декілька резолюцій, які найкраще підійдуть вашому знаку зодіаку в 2019 році.

Овен

13 лютого Марс, планета енергії, дії і бажання, входить в Овна.

Настає час того, що вас повинні почути голос: спробуйте написати книгу, про яку ви думали багато років, візьміть участь у спільних засіданнях або навіть запустіть звичайне відео Facebook або YouTube Live, щоб поділитися своїми уявленнями і думками.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Телець

Як знак Землі, Телець залишається зосередженим на матеріальних речах. Оскільки жодне з затемнень не вплине на Тільця в 2019 році, то думайте про одну велику покупку, на яку ви так довго збирали гроші.

В іншому випадку, насолоджуйтеся невеликими витратами, на які ви економили весь рік.

Близнюки

Ви готові до романтичних відносин цього року, Близнюки.

З Нептуном, планетою натхнення, яка наблизиться до Юпітера, 2019 рік може стати роком, щоб позбутися від аккаунта на сайті побачень, зробити свій роман більш живим, або одружитися.

Рак

Відбудеться затемнення у власному знаку Рака в період, близький до вашого дня народження - початку липня протягом 2019 року. Це чудовий час, щоб оцінити людей навколо вас з новою перспективою.

можливо, ви зможете побачити темну сторону, яку заховали, або ви будете цінувати того, кого знали раніше. Користуйтеся цим моментом, щоб забути недоброзичливих людей і бути милосердним до тих, хто завжди був поруч з вами.

знаки зодіаку
знаки зодіаку

Лев

Як вогненний знак, керований Сонцем, Лев в цьому році загориться пригодами.

Вийдіть із зони комфорту і спробуйте таке, на що раніше не вирішувалися: пуститеся в захоплюючу поїздку, можете переїхати в нове місто або зробіть щось обурливо і рішуче, приміром, варто придивитися до скайдайвінгу.

Діва

Венера вступає в знак Діва перед Вашим днем народження - 21 серпня, тому хай романтика стане вашим провідником у 2019 році.

Не занадто довго розмірковуйте про зобов'язання, або про те, вибрав ви правитльную половинку, коли закохаєтесь. Просто ловіть момент.

Терези

Як символ гармонії і взаємовідносин, ви відчуваєте себе не дуже добре з тих пір, як непокірний Уран розміститься у вашому знаку в 2018 році. Але, з переходом до Водолія, починаючи з 2019 року, ви знайдете спокій, який вам потрібен для відновлення рівноваги.

Тепер, коли ви поділяєте свою кар'єру і сімейні обов'язки, спілкуйтеся з друзями, якими ви нехтували останнім часом.

Скорпіон

Насолоджуйтесь останніми різдвяними солодощами та випічкою вже зараз, Скорпіони. Юпітер переходить у ваш сектор здоров'я по 2 лютого.

Щоб помітити, що зайва вага зникає, а ваша енергія збільшується, краще прищепити собі здорові звички і дотримуватися їх до кінця січня.

Стрілець

Нептун досягає вашої правлячої планети - Юпітер в січні і знову у вересні. У ці періоди ваш будинок може перетворитися у святилище для зцілення. Будь-які гості, які увійдуть у ваш будинок, виходити будуть омоложенными – все завдяки вашій енергії.

Козеріг

Часткове сонячне затемнення виникає в сузір'я Козерога 4 січня, як раз приблизно в період вашого дня народження. За допомогою цієї перестановки, ви зможете легко вийти з несподіваної події з відновленим почуттям зрілості.

Дозвольте, дозвольте вашим рішенням ґрунтуватися на цих уроках, і ви станете більш сильним.

Водолій

Ваша правляча планета Уран, що переміщується через ваш сектор після березня, що особливо примітно, оскільки це одна з найменш рухомих планет.

Так як це планета повстання, ви відчуєте несправедливість. Знайдіть в собі мужність відстояти свої переконання в новому році. Якщо ви пообіцяли собі змінитися і зумієте домогтися цього, багато хто з вашого оточення вдохновятся цим вчинком.

Риби

Юпітер, планета багатства і достатку, проходить під будинком знака Риб протягом усього 2019 року.

Коли він досягне аспекту вашої кар'єри на початку року, космічна удача буде на вашому боці. Користуйтеся цим часом для кар'єрних можливостей – попросіть надбавку або підвищення, візьміть більше роботи, або знайдіть щось інше.

Нагадаємо, Гороскоп проблем: що провокує невдачі в житті кожного знака Зодіаку

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Куди поїхати на Різдво 2019: найколоритніші місця України і Європи

Також "Знай.uа" писав про те, що Стало відомо, за чиїми законами моди живуть жінки у всьому світі