Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Літаючий логотип DVD

Це мем з чорним квадратом і логотипом DVD Video в центрі. Користувачі розміщують у кутах цього квадрата речі, які, на їхню думку, важко дістати.

Багато хто висловлює завдяки цьому мему свою ностальгію за минулими часами, адже літаючий по екрану значок DVD в початку 2000-них можна було побачити практично на кожному телевізорі. Найчастіше логотип вдарявся об стінки і змінював колір, але час від часу він потрапляв в один з чотирьох кутів.

Найбільшої популярності значок отримав завдяки серіалу "Офіс". В одній із серій герої намагаються зловити момент, коли логотип вдариться в кут.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Користувачі навіть підрахували, що лого ударяється об кут кожні 3,5 хвилини.

Гормон щастя / гроші / дівчина / щастя / я

Я / будь-яка дівчина

Цілі / слава / щастя / депресія / я

Високі оцінки / любов до піци з ананасами / ранній підйом / моє бажання жити / я

Переляканий хом'як

Це мем з розмитою фотографією хом'яка, який дивиться в камеру в з жахом і кричить. Взятий з відео кадр використовується щоб зобразити переляк і безпорадність.

Мем з'явився після відео, на якому господиня змінює їжу в мисці, через що хом'як волає так, немов його вбивають.

Коли я працював в зоомагазині, я зробив фотографію цього хом'яка, який натурально кричав кожен раз, коли я намагався погодувати його, о боже, я плачу