Гороскоп на 26 грудня Овен

Ідеальним відпочинком для вас сьогодні стане той, для якого не потрібно проявляти високу ступінь активності. Почитайте книгу або подивіться телевізор. Максимум можете прогулятися.

Гороскоп на 26 грудня Телець

Сьогодні вам краще не слухати людей навколо вас. Вони відійшли від істини ще далі, ніж зазвичай. Та і якісь злісні всі сьогодні.

Гороскоп на 26 грудня Близнюки

Вам треба не забувати про почуття міри. Якщо не можете впоратися з чимось самі, то кличте на допомогу. Будь-яка надмірність сьогодні буде виливатися неприємною жижою.

Гороскоп на 26 грудня Рак

У вас може виявитися брак сил, як в моральному, так і фізичному плані. Краще відпочиньте в тиші і спокої. І уникайте емоційних людей.

Гороскоп на 26 грудня Лев

Сьогодні ви схоже напланували собі занадто багато справ. Але ось, з чого почати, так і не придумали. Почніть з того, що ближче до вас. Менше будете ходити і їздити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гороскоп на 26 грудня Діва

Будь-які особисті контакти варто сьогодні звести до мінімуму, так як ви надто емоційні і можете зруйнувати відносини з близькими людьми. А це явно не те, від чого потрібно позбавлятися перед Новим роком.

Гороскоп на 26 грудня Терези

Сьогодні ви будете дуже щасливі, але щоб це сталося, вам потрібно захотіти стати щасливими. Як тільки дуже сильно захочете, відразу ж станете.

Гороскоп на 26 грудня Скорпіон

Ви сьогодні трохи сентиментальні, тому краще проводьте час подалі від занадто радісних знайомих. Вони можуть пожартувати, і випадково вас зачепити.

Гороскоп на 26 грудня Стрілець

Сьогодні для вас реально буде абсолютно все. Точніше буде здаватися вам реальним. Пісочний замок, який ви сьогодні побудуєте, простоїть ще дуже-дуже довго.

Гороскоп на 26 грудня Козеріг

Не варто дивуватися, якщо сьогодні раптом різко здійсняться ваші мрії. Головне занадто не пишатися, а то спугнете удачу необережним словом.

Гороскоп на 26 грудня Водолій

Коли будете планувати сьогоднішній день, додайте зайву годину або дві. Так вам буде легше ковзати по графіку і змінювати його. А це доведеться робити.

Гороскоп на 26 грудня Риби

Цілком можливо, що ви захотіли занадто багато і відразу. Сьогодні деякі з ваших амбіцій доведеться стримати. Не турбуйтеся, це ненадовго.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв, що вже можна дізнатися про те, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.