Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні Овнам слід уникати суперечок. У ділових питаннях будуть прорахунки, пов'язані з поспішними обіцянками. Виникнуть труднощі у взаєминах з близькими людьми.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні неприємні сюрпризи обійдуть стороною Тельців. Талант спокійно переконувати допоможе досягти успіхів. Рекомендується більше часу приділити роботі, а не особистому життю.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні ви будете цікавитися всім, що потрапить у поле зору, і спробувати докопатися до суті проблем. Однак варто терпляче вислуховувати думку інших людей.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні Ракам навряд чи вдасться здійснити мрії. Колишні плани можуть бути піддані сумніву і перегляду. Виникнуть проблеми зі старими друзями.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні Левам слід розлучитися з усім старим, що тільки заважає рухатися вперед. А потім дайте волю своїм бажанням. Стосунки з людьми будуть доброзичливими.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні зірки рекомендують вам перевірити свої висновки, якщо на роботі склалася напружена ситуація. Тоді можете йти на ділові угоди з чистою совістю.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні ви будете почувати себе спокійно і впевнено. Зірки підкажуть, як і в якому напрямку рухатися. Варто спиратися на свою інтуїцію і стежити за знаками долі.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні Скорпіони будуть схильні судити про людей упереджено. Можливі конфліктні ситуації з колегами. Не варто показувати всім свій поганий настрій і агресію.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні позбутися комплексів допоможуть люди, з якими ви познайомитеся найближчим часом. Їх яскравий приклад допоможе зробити важливі кроки.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні можуть виникнути непрості ситуації, що вимагають гнучкості і швидкого прийняття рішень. У пошуку обхідних шляхів дуже важливо не наступати на давно знайомі граблі.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні астрологи радять вам ставити тільки ті цілі, які мають практичний сенс. У цьому вам знадобляться організаторський талант, товариськість і проникливість.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні Рибам захочеться нових вражень та пригод. Не бійтеся змінювати обстановку, зараз прекрасний час для різних поїздок і далеких подорожей.