Еротичний гороскоп на 27 грудня Овен

Сьогодні ви захочете просто спокійно розслабитися, у вас можуть бути перепади настрою і зниження активності. Допоможе вам в цьому сніданок у постіль і ніжне еротичне томління.

Еротичний гороскоп на 27 грудня Телець

Ваш коханий може відчути, що йому приділяють недостатньо сексуальної уваги. Поки він волає про це, все добре, коли перестане – починайте хвилюватися. І знайдіть вже на нього час зі своєю роботою.

Еротичний гороскоп на 27 грудня Близнюки

Вам дуже важливо знати, що вас бажають, при цьому вам головне переконатися, що будь-яка ваша забаганка буде виконана. Не обов'язково її виконувати.

Еротичний гороскоп на 27 грудня Рак

Звичні і колись улюблені ласки партнера будуть вас дратувати. Може вам варто тільки за руки триматися, раз ви не можете приборкати свої емоції?

Еротичний гороскоп на 27 грудня Лев

Сьогодні у вашій пристрасті будуть елементи насильства. Ви ніби хочете зробити відносини гостріше і пікантніше, але виходить якось надто агресивно.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 грудня Діва

На Дів сьогодні нападе мовчазність – як раз в той час, як їхні супутники, навпаки, захочуть поговорити про своїх піднесені почуттях. І поки ваші обранці розливаються солов'єм і балакають і балакають, ви станете не на жарт нервувати: ну коли ж ми перейдемо від слів до справи?

Еротичний гороскоп на 27 грудня Терези

На секс з вашим партнером розраховувати не варто. Він то навіть якщо і буде, то нічого хорошого, а тим більше задоволення, з цього не вийде. Краще вже справлятися з цим завданням самостійно.

Еротичний гороскоп на 27 грудня Скорпіон

Сьогодні під час ласк вам краще слухати свою інтуїцію, вона не повинна підвести і підкаже, які ласки використовувати зараз, а які краще взагалі замінити на щось інше.

Еротичний гороскоп на 27 грудня Стрілець

Сьогодні ви такі неквапливі, що навіть дратуєте. Ви навіть можете прямо в розпал статевого акту почати перебирати волоски партнера, а про все інше взагалі забути.

Еротичний гороскоп на 27 грудня Козеріг

Сьогодні ваш партнер буде готовий виконувати будь-які ваші бажання. Буде дуже прикро і вам, і йому, якщо бажань у вас ніяких не виявиться.

Еротичний гороскоп на 27 грудня Водолій

Сьогодні ви повинні стати символом невинності і чистоти, який зруйнує ваш партнер. Слід опиратися такому нахабству, але не надто наполегливо.

Еротичний гороскоп на 27 грудня Риби

Сьогодні Рибам варто зупинитися на хвилинку і прислухатися до себе. Причому необов'язково робити це вже під час статевого акту – ви цілком можете досліджувати свої внутрішні потреби під час поїздки в метро чи обідньої перерви. Якщо ви зумієте встановити діалог зі своєю підсвідомістю, вона розповість вам багато чого цікавого!

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв, що вже можна дізнатися про те, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.