У Новий рік багато хто починає вірити у диво. Це саме той чарівний час, коли можна виконати бажання і притягнути багатство. Передає Clutch.

1. Обряд для достатку, щастя і кохання

Цей обряд потрібно починати проводити в ніч, що передує Новому року. У грудні 2018 року така ніч припадає на 28-е число.

Вам понадится аркуш паперу, червоний маркер, свічка, шматочок чорного хліба, кубик цукру, грошова купюра і червона троянда.

Опівночі запаліть свічку, візьми аркуш паперу і маркер. Уявіть, що маркер - це чарівна паличка і запишіть на аркуші свої головні бажання. Записи повинні бути без частки "не" і в теперішньому часі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Тепер тобі потрібно прочитати їх уголос і уявити, що вони справдилися. Після чого скажи: "Так тому і бути. Дякую тобі, Всесвіт!" і запиши цю фразу нижче на аркуші.

Поклади на аркуш свої обереги — хліб, кубик цукру і троянду. Згорни лист, запечатай восковою свічкою і поклади під подушку.

Спи з цим згортком до Новорічної ночі, а 1-го січня вийми і поклади на найвище місце у домі. Протягом року твоє життя зміниться на краще.

2. Ялинка для виконання бажань

Прикрашати ялинку теж можна з користю. Зберіться всією родиною і нехай кожен складе список бажань. Виберіть одне, яке приверне в будинок достаток і щастя.

Кожен із членів сім'ї має, надягаючи іграшку, проговорювати у голові своє бажання і уявляти, що воно вже виконане. Коли залишиться тільки одягнути зірку на верхівку, всі разом вимовте вголос головне бажання.

Перед запалюванням гірлянди потрібно всім разом сказати "Вогники загоряються — бажання виконуються!" і повтроить цю формулу 26 разів.

3. Замовляння на гроші в новому році

Коли ти вперше у новому році підеш в магазин і отримаєш на здачу монети, збережи їх. Дочекайся молого місяця і покади їх в глиняний горщик, а потім постав на поддоконник і скажи:

"Як місяць на небі нічному зростає, так і грошики мої будуть рости. Як місяць у небі нічному прибуває, так і гроші в кишенях моїх будуть прибувати. Амінь".

Щоночі протягом усього періоду зростаючого місяця опівночі тобі потрібно підходити до горшечка, класти туди монету і повторювати це замовляння. У повню закопай горщик у дворі.

Нагадаємо, 3 найпопулярніші ворожіння на Різдво, які допоможуть тобі з точністю передбачити твоє майбутнє.

Раніше Знай.ua повідомляв, ворожіння на День святого Миколая.

Також Знай.ua писав, головні звичаї та прикмети напередодні Різдва.