Собачі бої – жорстокий спорт, від якого страждає безліч тварин. Всі небезпеки і труднощі цього заняття на собі випробував пітбуль на прізвисько Фін. Його бійцівські прізвисько – Могутній Фінн.

Багато хто вважає пітбулів небезпечними навіть самих по собі. А ті собаки, яких навчають битися, дійсно є небезпечними.

Хоча про Фінна цього взагалі не скажеш. Його можна назвати яким завгодно, але точно не небезпечним. Пес неймовірно доброзичливий і милий.

Коли Фінн спробував свій перший шматок піци, він був у захваті! Він вів себе так, наче зараз зійде з розуму від задоволення. Пес не міг повірити своєму щастю: невже він справді зможе насолоджуватися такими ласощами.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше пітбуль жив у жахливих умовах. Йому рідко давали якісь ласощі. Іноді він взагалі залишався без якої-небудь їжі.

Тому, коли нові господарі вирішили почастувати його, він несподівано відкрив для себе цілий світ. Фін катався по підлозі, бився тілом і хвостом про різні предмети, які зустрічалися йому на шляху, він бігав з одного кутка кімнати в інший і всіляко показував свою радість.

На щастя, Фінн може забути про жорстокості, небезпечних боях і огидних умовах. Нові господарі врятували його від минулого життя. Зараз його оточують турбота, ласка і любов. Він живе в затишному і теплому будинку, і його вважають членом сім'ї.

Таке поводження тварини змушує задуматися про те, що іноді навіть дрібниці можуть зробити нас щасливими. А ми їх так мало цінуємо.

Портал "Знай.uа" раніше писав: 5 простих способів подбати про покинутого собаку

А також розповідав про те, чому з'являється нестримне бажання обійняти тварин і маленьких дітей

Нагадаємо: кішка йшла з дому на 14 років і повернулася напередодні Різдва