1. Спитайте поради у того, у кого ви взяли собаку, щоб знати, що можна і чого не можна робити. Якщо ви знайшли собаку і не знаєте господаря, то варто спочатку погодувати собаку, щоб вона відчувала себе в безпеці і почала вам довіряти, а вже потім виконайте всі нижчеописані поради.

2. Перевірте собаку. По-перше, заведіть собаку до ветеринара. Якщо собака досить здорова, хай ветеринар зробить їй щеплення від сказу. Ніколи не дозволяйте ветеринара робити вакцинацію хворою твариною або робити кілька щеплень відразу. У разі, якщо собака хвора, ветеринар пропише ліки, які потрібно дати вашого нового песику, ну і прислухатися до порад лікаря тварин.

3. Позбавтеся від паразитів. Якщо собака дуже нервова або навіть трохи агресивна, одягніть їй закритий намордник. Потім вычешите собаку і видаліть паразитів, переважно на відкритому повітрі. Якщо ветеринар завдав ліки місцевої дії, такі, як Frontline, не купайте собаку протягом 48 годин. Після цього песик перестане бути роздратованим, або агресивним, адже його не будуть більше кусати різні комахи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

4. Наведіть собаку в порядок. Збрийте заплутану шерсть на свій розсуд, як правило, це менш болісно, ніж вищипування. Однак, песик може стати роздратованим з-за втрати вовни, але вона швидко відросте, особливо взимку, коли вона зазвичай більш густа, якщо порівнювати з теплим сезоном.

5. Погодуйте собаку. Кинута собака майже завжди голодна. Коли ви будете у ветеринара, запитайте, будь графіка годівлі необхідно дотримуватися. До того ж, категорично заборонено перегодовувати собаку, адже це може її вбити. Ветеринар підкаже, як правильно годувати песика. Після цього його варто приголубити, ну і пограти. Це люблять абсолютно всі собачки.

Нагадаємо, у Twitter запустили новий флешмоб, який пояснює речі, які не варто сприймати як натяк.

Як повідомляв "Знай.uа", люди з великим... зростанням будуть щасливішими в ліжку, і ось чому.

"Знай.uа" писав, про 6 пікантних фантазій, які повинна спробувати кожна пара.