Журнал Time показав ТОП-100 кращих фотографій 2018 року.

ТОП-100 кращих фотографій року опублікував авторитетний журнал Time. Серед великої кількості фотографій є і три фото з українцями. Один зі знімків зроблено в дитячому літньому таборі під Тернополем: хлопчики сидять в наметі під час тактичних навчань.

Діти в таборі під Тернополем

Следуещее фото зроблено під Авдіївка. На ній зображена весілля у місцевому громадському центрі.

Весілля в Авдіївці

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На третьому фото переможний стрибок українського атлета Олександра Авраменка на Олімпійських іграх в Пхеньчхані.

Український спортсмен Олександр Абраменко

У ТОП-100 увійшли знімки теракту в Афганістані, виверження вулкана в Гватемалі. Також у рейтинг кращих увійшли знімки леных пожеж, спортивних змагань, судових засідань, військових зіткнень між палестинцями та ізраїльтянами.

"Фотографи звернули свої камери у всіх напрямках по всьому світу, щоб показати ці події, часом ризикуючи власною безпекою, і зробили нас віртуальними свідками", – пишуть автори проекту в описі до добірці знімків-переможців.

Нагадаємо, Доменіко Дольче запросив Оксану Марченко на презентацію його книги

Улюблениця мільйонів українських телеглядачів, стильна, яскрава і вишукана телеведуча Оксана Марченко в минулі вихідні була запрошена в якості моделі на презентацію книги Доменіко Дольче «Queens Alta moda di Dolce & & Gabbana». Своїми враженнями від події і знімками, зробленими особисто Доменіко Дольче, теледіва поділилася в Instagram.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", На порозі дорослого життя: як виглядають єдині в світі близниці - семерняшки

ТакожЗнай.иа" писав, що Усика назвали кращим спортсменом 2018 року

Український абсолютний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик визнаний кращим боксером 2018 року по версії Sports Illustrated.

Як зазначає авторитетне видання, в 2018 році важковаговик виграв Всесвітню суперсерию, перемігши Майриса Бриедиса і Мурата Гассієва, завдяки чому став абсолютним чемпіоном світу.