Гороскоп на 28 грудня Овен

Цей день буде приносити вам радість кожнe мить. Ви вдосталь насолоджуйтеся таким щасливим днем. А вечір краще всього проводити не в самоті.

Гороскоп на 28 грудня Телець

Те, як люди поводяться з вами, зазвичай повністю відображає вашу манеру спілкування. Так що якщо вам щось не подобається, то сьогодні ви зможете виправити ситуацію.

Гороскоп на 28 грудня Близнюки

Вам треба бути готовими, що сьогодні з першої спроби у вас нічого не вийде, але засмучуватися не варто. Їх просто потрібно більше, хоч би енергії вам вистачило.

Гороскоп на 28 грудня Рак

Сьогодні ви зможете стати об'єктом чиїхось залицянь. Той, хто накинув на вас оком, буде навіть набридати вам. Але це може стати поворотною точкою у вашому житті.

Гороскоп на 28 грудня Лев

Немає більшого успіху, ніж похвала шанованих вами людей. Сьогодні у вас буде шанс заслужити її, дерзайте.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Гороскоп на 28 грудня Діва

Сьогодні ви будете ображатися на все і вся, навіть не по справі. Краще провести цей день на самоті, читаючи книжку і дивлячись серіали. З людьми вам бути протипоказано.

Гороскоп на 28 грудня Терези

Як би шанобливо ви не ставилися до чужої точки зору, не здавайте позицій та дотримуйтеся своєї думки, чого б це не коштувало.

Гороскоп на 28 грудня Скорпіон

Вашим кращим другом будете ви самі. Тільки не ведіть себе, як з рештою друзів, а напиватися самому з собою зірки і поготів не рекомендують.

Гороскоп на 28 грудня Стрілець

Сьогодні вам не можна буде покладатися на чужі запевнення, а доведеться проконтролювати що процес, що результат самому.

Гороскоп на 28 грудня Козеріг

Сьогодні межею ваших мрій стане звичайне зручне крісло. Вам як ніколи не вистачає комфорту. Може пора зайти в меблевий магазин і зробити собі подарунок на свята?

Гороскоп на 28 грудня Водолій

Сьогоднішній день надасть вам можливість бути безтурботним і доставить пару-трійку приводів для радості. Однак обов'язками все-таки не слід нехтувати.

Гороскоп на 28 грудня Риби

Нарешті-то у вашому житті все складається так, як треба, кожен пазлик, який ви берете в руки, відразу стає на своє місце. Такої удачі у вас давно не було.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв, що вже можна дізнатися про те, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.