Еротичний гороскоп на 28 грудня Овен

Сьогодні ви зрозумієте, що вам більше не подобаються мляві рухи, ви хочете позбутися від цієї рутини і випробувати все те, що раніше бачили або читали, з усією цією пристрастю, оригінальністю і насолодою.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Телець

Сьогодні для вас не так важливо буде з ким проводити час в ліжку, важливий сам факт цього часу. Це цілком може виявитися випадковий партнер без натяку на потенційні почуття.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Близнюки

Не зганяйте свою сексуальну напругу на першому ж ліпшому, він може дуже сильно злякатися. А вам потрібно розпалювати його пристрасть потроху.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Рак

Сьогодні ви настільки сексуальні і світитесь пристрастю і бажанням, що вам краще вибрати одяг холодних відтінків, а то на вас накинуться всі навколо, просячи звернути на них увагу. Пожалійте їх, ще перегріються.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Лев

Сьогодні вам доведеться вирішити якусь напів еротичну, напів психологічну проблему партнера. Це буде складно, але воздасться вам феєричним задоволенням від подальшого сексу.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 28 грудня Діва

Сьогодні ваш ненаглядний буде сповнений сексуального ентузіазму і запропонує вам щось, чого давно хотів, але сказати не наважувався. Звичайно, бажання принести задоволення коханій людині завжди приємно, але все ж якщо це щось суперечить вашим внутрішнім бажанням, то і пробувати не варто.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Терези

Сьогодні ваш партнер так і не зрозуміє, чого ви хочете від нього в ліжку, якою повинна бути його реакція, і що йому робити далі. Зробіть так, щоб у нього не залишалося часу не те що запитати, а навіть подумати.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Скорпіон

Не варто шукати підходящий пікантний фільм, займіться цим самі, можете подивитися відразу перед дзеркалом, або потім, якщо знімати на відео.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Стрілець

Сьогодні вас на абордаж візьме лютий, але дуже пристрасний пірат. Будьте готові до хорошої хитавиці і прив'язуванням до щогли.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Козеріг

Щоб закінчення вийшло чудовим, потрібно почати, як слід. Тобто астрологи радять більше уваги в цей день приділити прелюдії.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Водолій

Сьогодні в спробі внести свіжу нотку у вашу любов, ви будете створювати дивовижно дивні ситуації. Вони навряд чи сподобаються партнеру. Краще нехай він займається новизною у відносинах.

Еротичний гороскоп на 28 грудня Риби

Сьогодні ви будете не тільки вдягати одяг більш строгого фасону, але і вести себе будете суворіше. Таку вже маску ви вибрали для своєї еротичної гри.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв, що вже можна дізнатися про те, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.