Для когось зима – це привід надягнути улюблений лижний костюм і піти грати в сніжки, а для когось - ще одна причина скаржитися на холод. Неважливо, хто ви: любитель літньої спеки або скрипливого холоду, анекдоти від Знай.uа розсмішать абсолютно всіх. Завдяки цій добірці, ви точно перейметеся святковою новорічною атмосферою.

✱ ✱ ✱

На медичних сайтах, перед тим як зайнятися, наприклад, йогою, або сісти на дієту, або відправитися у далеку подорож, завжди рекомендують порадитися зі своїм лікарем.

Вчора прийшла до свого дільничного лікаря, розповіла: лечу на Сейшели, у п'ятизірковий готель, номер з індивідуальним басейном, джакузі, спортзалом. Він мовчки кивав, але коли я запитала, чи можна після маракуї і папайї їсти м'ясо омара і з яким краще вином, він вивів мене в коридор, показав на чергу і послав мене до біса!

Ну і кому після цього вірити?!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

✱ ✱ ✱

Затримали прокурора, який торгував наркотою. А ви говорите - всі прокурори заробляють корупцією. Ось не можна огульно звинувачувати прокурорських. Не всі...

✱ ✱ ✱

Людині стільки років, на скільки вона себе почуває.

Подивимося… Мені зараз 38 і 4.

✱ ✱ ✱

- Хочу поцілувати тебе в 23.59 31 грудня і закінчити поцілунок 1 січня 0.01.

- Я взагалі-то буду жерти.

✱ ✱ ✱

А ви теж помітили?

Коли ви берете гроші в банку, з вас вимагають заставу.

А коли ви кладете гроші в банк, вам заставу не віддають.

✱ ✱ ✱

- Так! Чоловіче, приберіть свої думки з моїх грудей!

✱ ✱ ✱

Не намагайтеся гавкати у відповідь на собачий гавкіт, навіть жартома. Адже, не знаючи собачої мови, можна сказати: поцілуй мене.

✱ ✱ ✱

Тільки що знайшов свого брата, якого до цього ніколи не бачив.

Якщо б він не закричав: "Брат, памаги мащину талкать!", то я б ніколи не зустрівся з ним.

✱ ✱ ✱

Дівчатка! Якщо ви сидите в метро і напроти вас чарівний молодий чоловік не зводить з вас очей, розслабтеся, просто за вашою спиною знаходиться схема метрополітену.

✱ ✱ ✱

При зустрічі з ведмедем постарайтеся не робити різких рухів, не їсти з його миски і ні в якому разі не спати у його ліжечку.