Маленька дитина ніби як просто йде зі школи, але за фактом - це символ нас усіх. Дотягнути до новорічних канікул - не найлегше завдання.

Нагадаємо, Новорічні прикмети: найцікавіші повір'я та заборони свята

Як Новий рік зустрінеш – так і проведеш. Це, без сумніву, найвідоміша новорічна прикмета в наших краях. Чого ще треба дотримуватися, щоб бути вдалим і успішним в наступаючому році? Здавна з Новим роком було пов'язано безліч забобонів: в народі водилися і правдиві, і помилкові, і добрі, і злі прикмети, ворожіння, звичаї. Так на які з них потрібно звернути найбільш ретельне увагу?

Прикмети на День Святого Миколая

Перший новорічне свято в наших широтах відзначається 19-го грудня в День Святого Миколая. Дітлахи стурбовані тільки тим, що вони знайдуть під подушками в подарунок від Чудотворця. Але і дорослим є, про що подумати в цей день, крім того, щоб дарувати добро за прикладом Святого. Так, здавна вірили, що все, що відбувається з вами в День Святого Миколая – щось важливе і значуще.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

В першу чергу, наші пращури звертали увагу на погодні прикмети. Холодний і сніжний свято віщував люту зиму. А ось іній на деревах у цей день обіцяв хороший врожай. Дощ на Миколая – до хорошого врожаю озимих.

Далі за давнім віруванням на Миколая можна було застрахувати себе від негараздів. За звичаєм, слід дорослим прокинутися раніше і обійти свої володіння – таким чином все захищалося від поганих подій.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Ця новорічна дієта допоможе виглядати карколомно на святі: мінус 5 кг за 3 дні

До Нового року залишилося всього-нічого, а твоя постать все ще далека від ідеалу? Не біда, скинути кілька кіло допоможе експрес-дієта. Передає Clutch.

Для початку варто розуміти, що будь-яка експрес-дієта позначитися на твоєму здоров'ї, тому її потрібно дотримуватися на свій страх і ризик. Дій з обережністю і не захоплюйся, адже пара скинутих кілограм не варті твого здоров'я.

Також "Знай.uа" писав про те, що Подарунок хлопцеві на Новий рік 2019: найкращі ідеї