Жителю США донька подарувала подарунок, який змусив його плакати. Від щастя, від туги, від болю, від захоплення, від любові і переповнених емоцій. Дівчинка вручила улюбленому батькові іграшкового ведмедя. Але це не звичайна плюшева іграшка, а неймовірно цінний презент. У мишка було вбудоване голосове послання, на якому записаний голос його покійної матері.

Відео, на якому чоловік знайомитися з подарунком, потрапило в мережу. Він натискає на кнопку мишки і починає нестримно ридати, прикриваючи ведмедем обличчя.

Цей зворушливий і неймовірно емоційний ролик дуже швидко став вірусним. Всього за 6 днів він набрав у Twitter більше 6 мільйонів переглядів. Користувачі ридають разом з героєм відео.

У коментарі до відео дочка чоловіка вказала, що її батько відмовлявся купувати iPhone. А все тому, що він не може перенести на нього аудіозапис з голосом матері, адже воно зроблено на пристрої з системою Android. Дівчина дуже довго думала, як можна вирішити цю проблему.

В результаті їм з сестрою в голову прийшла геніальна ідея. І вони подарували батькові плюшевого ведмедика із голосом матері. Вона знає, що ця запис неймовірно дорога для батька, і він не може з нею розлучитися. Тепер завдяки мишка він зможе чути маму в будь-який час. І зможе нарешті почати користуватися айфоном.

Мабуть, про такий зворушливий і цінне різдвяний подарунок чоловік не міг і мріяти.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: дівчинка зробила батькові подарунок від усього серця, але презент ледь не убив чоловіка

А також про те, що варто подарувати батькам на Новий рік

Як повідомлялося: підступний пес розробив ідеальний план по выпрошуванню піци. Але щось пішло не так. Користувачі моментально закохалися в собачку