У жінок на порядку денному завжди стоїть питання: що вдягнути? Звичайно, в святкові дні ця проблема набирає просто неймовірних обертів. А на Новий рік, так тим більше. Адже мало того, що потрібно бути розкішною. Так ще необхідно догодити тварині-покровителю року, дотриматися всіх прикмет, щоб вбрання ще й зіграло роль доброго знамення на рік прийдешній. Отож, побільше вам нарядів для вибору! А як майстерно врахувати всі нюанси і бути королевою в новорічну ніч ми підкажемо...

Образ на Новий рік для вечірки
Образ на Новий рік для вечірки

Ідеальне вбрання: новорічні прикмети

З чого починається вибір новорічного вбрання? З урахування всіх прийме цього свята. Астрологи і стародавні повір'я радять неодмінно зустрічати Новий рік жінкам в новому одязі. Це логічне оновлення потрібно для того, щоб в Новому році всі проблеми розтанули, а нові звершення і везіння прийшли. І чим більш шикарніший буде твій образ, тим забезпеченішим буде й рік прийдешній. Чому це радять саме жінкам? Тому що одяг для них в більшості випадків має мало не найбільшу значимість. Пам'ятаєш, як воно буває: немає ошатної сукні – так і немає сенсу йти на вечірку або побачення. А ось якщо з'являється шикарна одежина, то і привід «вигуляти її» сам собою виникає навіть з небуття. Тому сила віри в «одежні» прикмети і гарний настрій, викликані впливом гарного образу – ось важливі фактори чудесності новорічної ночі і всіх інших свят для жінки. А свят у січні випадає багато – потрібно продумати вбрання на кожне з них, нехай навіть ти і будеш зустрічати їх в теплих країнах.

Так існує прикмета, яка свідчить: чим шикарніший твій наряд на новорічну ніч – тим вагомішими будуть всі придбання в Новому році. Для того, щоб посилити його дію, вже надівши для зустрічі Нового року – поклади кілька великих купюр в кишеню. Якщо її немає, то придумай, як прилаштувати гроші до свого ансамблю, наприклад, у взуття. В крайньому випадку, можна взяти купюри в руку, коли почнуть бити куранти. Тому що для добробуту важливо, щоб гроші при зустрічі Нового року були при тобі.

Образ на Новий рік: стилі
Образ на Новий рік: стилі

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вибираємо модний вечірнє вбрання – усладу для Свині

Що стосується символізму покровительки 2019-го року у виборі вбрання, то Жовта Земляна Свиня, перш за все, прив'язана до матеріальних цінностей. Тому що вона, крім усього іншого – ще й символ багатства за східним гороскопом. Ось головний метал цього Нового року – золото. А в стилі Свиня віддає перевагу розкоші і комфорту. Що ж завдання не з легких, але ми ще й не те вміємо! Оригінальні фактури, шикарні пір'я і незвичайні хутра – нам на допомогу.

Для того, щоб заслужити прихильність господині майбутнього року, в першу чергу, вибирай жовте (колір хрюші 2019-го), зелене (колір трави, якою люблять поласувати свині), рожеве (колір домашньої свинки) і коричневе (земний колір, до якого енергетично тяжіє свиня-господиня).

Відмінним варіантом застосування коричневого кольору для вбрання стане одяг бежевого кольору, особливо в поєднанні з бежевими туфлями – цікаві монохромні образи до душі Свині і, до речі, вони зараз в тренді. Також хорошими варіантами будуть металік з золотим відливом і помаранчевий. Якщо тобі дуже до душі класика, то можна надіти і чорне, і синє, і блакитне – це теж природні кольори, а Свиня протегує в принципі всім природним натуральним відтінкам. Але все одно їх слід прикрасити аксесуарами в золотих тонах і блискучими фактурами на кшталт страз або паєток.

Також звертаючи увагу на символіку, можна вибрати і ті речі, які уособлюють своїми кольорами Метал і Вогонь. Це саме ті вібрації, які, за заявою астрологів, в нашій атмосфері будуть в дефіциті в наступаючому році. Так, щоб посилювати Вогонь у своєму житті – потрібно вибирати червоне або помаранчеве вбрання, а також рожеве як холодний варіант червоного. А ось для посилення елементу Металу можна надіти щось золоте або біле. Сріблясте в цьому році, на жаль, не в пошані.

Образ на Новий рік: блискітки
Образ на Новий рік: блискітки

Цікаві ідеї для свята, які стануть в нагоді в житті

Якою би шикарною не хотілося бути в новорічну ніч, все ж купувати речі недоладні для життя, які можна одягти тільки один раз – відверта дурість. Але це не означає, що потрібно відмовлятися від шику. Ми підібрали топ-7 трендових речей для дівчат, які можна міксувати для святкових нарядів, а потім носити в будні.

1. Спідниця з блискітками. Блиск зараз в моді і блискучі сукні випустили не тільки імениті дизайнери, а й недорогі жіночі бренди з мас-маркету. А, тим не менш, вони до жаху не практичні, тому що сильно зобов'язують і кидаються в очі, причому далеко не кожна наважиться настільки сильно привертати до себе увагу. Хороша їм альтернатива – спідниця з паєтками. Залежно від того, який верх до неї підібрати – вона може звучати і нарочито, і цілком нейтрально. Елегантна стриманість в пошані навіть на червоних доріжках. Тому ансамбль з жовтого або бежевого топа/блузи і блискучою спідниці – ідеальний варіант для зустрічі року Жовтої Земляної Свині. При цьому не варто навіть турбуватися про аксесуари: така спідниця – досить яскрава річ, щоб зіграти роль першої скрипки. Просто підбери до неї золоті прикраси.

А потім в комплекті з простим светром, наприклад, в такій спідниці можна піти на робіту, якщо в твоєму офісі не дуже строгий дрессс-код.

2. Яскравий топ. О, тут панує різноманітність: прикольні ошатні топи без бретелей – відмінна альтернатива суконям, тим більше в холодний сезон. Тому що їх запросто можна доповнити теплим піджаком і низом – вуаля, ти ошатна при будь-якій погоді. Звертай увагу на найбільш вигадливі топи – оксамитові, короткі, асиметричні, з блискітками, вишивками, аплікаціями, воланами, з мережива та гіпюру – з яким завгодно декором і яких завгодно фактур. Завжди розкішно виглядають люрекс (який належить до найгарячіших трендів сезону), прозорі і напівпрозорі тканини (вони взагалі не виходять з моди). Тут можна дозволити собі все, що завгодно, адже топ ні в якому разі не буде виглядати занадто, якщо його доповнить простий однотоннй ансамбль. Дуже ошатними і елегантними завжди будуть топи в стилі білизни з натурального шовку з ажурними вставками. До того ж згодом вони навіть можуть стати хорошою базовою річчю в твоєму гардеробі.

3. У продовження теми білизни пропонуємо тобі надзвичайну сукню-комбінацію. Ось же вона – та річ, яка втілює собою апофеоз жіночності, ніжності і сексуальності. На Новий рік її можна одягнути з розкішним взуттям на підборах, дорогими аксесуарами, доповнивши екстравагнтною зачіскою і помітним макіяжем. Ось ти і королева вечора. А в будні стильне плаття-комбінація відмінно міксується і зі светрами, і з водолазками/футболками, і з грубими куртками.

4. Спідниця з шовку. Це один з найблагородніших матеріалів. А ще його завжди асоціюють з розкішною сексуальністю. Шовкова спідниця виглядає просто чудово на жінках будь-якого розміру. Її, так само, як і сукню-комбінацію, легко можна поєднувати і з ошатними речами, і з повсякденними. Якщо в першому випадку вона грантовано створить шикарний ансамбль, то в другому – просто красивий look на кожен день.

5. А хто сказав, що Новий рік обов'язково зустрічати у сукні або спідниці? Ці незручні речі з легкістю замінить хороший брючний наряд. Зараз багато голлівудських зірок віддають перевагу костюмам перед традиційними вечірніми сукнями навіть для урочистих виходів у світ. Так що в нарядності вони ніяк не поступаються навіть найбільш претензійним ансамблям. Причому необов'язково це може бути строгий комплект – зараз актуальні стильні костюми в піжамному стилі, оверсайз-костюми і моделі з вельвету. Але і класичний однотонний брючний костюм може скласти образ для Нового року, якщо його доповнити примітними прикрасами, макіяжем і зачіскою.

6. Ще одна трендова річ, яка в будь-яких варіаціях зробить з тебе ікону стилю – комбінезон. Правда, в більшості вони настільки складні, що підійдуть тільки жінкам, які носять не великі, а маленькі розміри.

7. Найбільш недорогий варіант створення образу на Новий рік – не купувати нових речей, а просто створити запаморочливий мікс з уже наявних, прикупивши до них пишні екстравагантні аксесуари. І це не тільки сережки, браслети і намиста химерних форм і крикливих кольорів, це ще і банти у волоссі, і вуалі, і пояси, і шарфи.

Образ на Новий рік: комбінезон
Образ на Новий рік: комбінезон

Яку сукню вибрати для зустрічі Нового року: фото

Якщо ти віддана прихильниця саме суконь, то вибір їх для зустрічі Нового року просто величезний. Для розкішної вечірки в ресторані підійде яскраве, блискуче і ошатне вечірнє довге плаття . Для корпоративу варто вибрати більш просте і скромне – з довгими рукавами. Для зустрічі Нового року на домашній вечірці вибирай стильну коктейльну сукню, а в компанії з коханим – найсексуальнішу.

Щоб зустріти Новий рік правильно, стильно і красиво, потрібно не тільки догодити Свинці, але і по влучити в модні тренди. Отже, поєднуємо дві сили і отримуємо найкращі фасони суконь для зустрічі Нового року 2019.

Свиня вважається пишною твариною з великою душею. А від того і твоя сукню для святкування її сходу на престол, потрібно неодмінно вибирати пишну. І це може стосуватися не тільки багатошаровості спідниці, а й щедрості декору.

Образ на Новий рік: вечірні сукні
Образ на Новий рік: вечірні сукні

  1. Сукні з пишними спідницями – це відмінний варіант для дітей і підлітків, але не тільки. Адже кожна з нас хоче відчути себе принцесою, а може, і лялечкою Барбі. Якщо такий стиль реалізувати елегантно, то цілком можна стати елегантною на вечорі. Тим більше, що відчувати себе в ньому ти будеш чарівною феєю – ніщо так не налаштовує на прекрасне жінку, як пишна сукня-тістечко. Для створення образу тендітної дівчини блондинки – це те, що треба. Але є і більш стримані варіанти цього фасону, які будуть трендовими в цьому році – це старий добрий силует New Look, а також спідниці плісе і асиметричний маллет.

    Образ на Новий рік: блиск
    Образ на Новий рік: блиск

  2. Сукні А-силуету личать практично всім, особливо жінкам маленького зросту – згадай як зворушливо в таких міні-сукнях сяяла легендарна Твіггі.

    Образ на Новий рік: А-силует
    Образ на Новий рік: А-силует

  3. Ліф-корсаж з багатошаровою спідницею каскадами – ще один варіант супернарядного фасону для сукні. Варто тільки подивитися картинки з такими ансамблями – відразу закохуєшся.
  4. Сукня на одне плече – це така вишукана сексуальність, що притягне до тебе будь-якого чоловіка... Тим більше, що асиметрія знову в моді.
  5. Фасони суконь, щедро декоровані воланами і оборками теж виглядають ошатно. Тільки одягнувши таке нарочито-вигадливе вбрання будь обережна з аксесуарами, а може, і зовсім від них відмовся.
    Образ на Новий рік: жовтий колір
    Образ на Новий рік: жовтий колір
  6. А ось сукні з ефектом градієнту допоможуть створити містичний магічний образ. Тим більше, що таке забарвлення буде виглядати яскраво навіть на найпростіших фасонах. Так що якщо у тебе ще немає сукні, але є вільний час і творче натхнення, то вперед! Замовляємо викрійки у професіонала, купуємо відповідну тканину і шиємо собі казкове фантастичне і неповторне плаття для новорічної ночі своїми руками.
  7. А ось фасони а-ля футляр, що-небудь в'язане і нарочито молодіжне для зустрічі цього Нового року не актуальні.

Образ на Новий рік: брючний костюм
Образ на Новий рік: брючний костюм

Дитячі образи для новорічної ночі

Скільки б тобі не було років, коли ти справжня леді, то мрієш про те, щоб бути красивою в новорічну ніч. Мама повинна заохочувати дочку в таких бажаннях, адже в дітях варто виховувати хороший смак і акуратність з найменших років. До того ж компліменти – це дуже хороший фундамент для самооцінки дівчинки. Психологи стверджують, що діти, яких в дитинстві не хвалили (а дівчаткам дуже важливо отримувати похвалу на свою адресу і стосовно своєї чарівної краси), виростають дуже невпевненими в собі і тому мало чого можуть домогтися в житті. Але, зрозуміло, все добре в міру – і надмірно балувати дитини не варто. А ось вибрати гарну сукню своїй доньці для зустрічі Нового року потрібно обов'язково.

Якщо мова не йде про карнавальні вбраннях (а в них діти вже відгуляли на святкових ранках в садках), то дитяча мода багато в чому вторить дорослою. Словом, дитячі сукні в наш час це і є варіант на тему модного жіночого плаття з деякими поправками.

Навіть святковий одяг для маленьких дівчаток повинна бути повністю комфортної, вільної і не сковувати рухи. Але, при цьому, звичайно ж навіть в рамках домашнього святкування, дитячий образ потрібно доповнити таким собі казковим елементом. Це може, бути маленька корона принцеси або Снігуроньки, тематичний ковпак, сніжинки, нашиті поверх тканини або рясний блискучий декор. Обов'язково зверни на це увагу, адже навіть дорослі прикрашають себе блискучим дощиком в новорічну ніч. А дітям – те особливо важливо, тому аксесуари краще заздалегідь продумати.

Головні трендові елементи в дитячих сукнях – це накладні кишені, ненав'язлива хутряна облямівка, яскраві принти і велика кількість блискучого декору.

Гарна ідея для образу дівчинки в новорічну ніч – даббл-дрес. Доньці буде приємно вбратися з мамою в однакові сукні. А якщо ви ще ніколи цього не робили, то для дитини цей вечір стане справжньою щасливою казкою. Наряди у мами і доньки при цьому не зобов'язані бути ідентичними, а скоріше – навпаки. Для дівчинки краще вибрати більш вільний фасон у більш ніжному кольорі , але в тій же тональності і з тими ж деталями. Скажімо, якщо для себе ти вибрала сукню бордового кольору, то у дочки нехай вона буде рожевою.

Дитячий образ на Новий рік
Дитячий образ на Новий рік

А взагалі найбільш трендові новорічні кольори для дівчаток, за вибором дизайнерів, в цьому році – ягідні, пастельно-рожеві, лавандові, ніжно-голубі і пудрово-бежеві. Все як у дорослих – тільки набагато миліше і казковіше.

Особлива тема у виборі новорічної сукні для дівчинки – це сукні героїнь модних мультфільмів від «Disney». Час йде, а маленькі дівчатка все одно хочуть бути схожими на Попелюшку, Барбі і Рапунцель. Але є у них зараз і свої зразки для наслідування – Ельза, Фея Дінь-Дінь, Принцеси Айві, Тіана, Ембер і Монстр хай.

Звичайно, для зустрічі Нового року підійдуть і класичні бальні сукні для дівчаток, особливо красиво виглядатимуть довгі. Пишна пачка – це взагалі безпрограшний варіант для дитячої сукні. У тренді - плаття з об'ємним рукавом і мереживами. Але це не означає, що для доньки не можна вибрати коротку сукню з пишною спідницею а-ля «baby doll». До того ж якщо дитина відрізняється особливою активністю і рухливістю, то в такому вбранні їй буде зручно гратися.