Астрологи зазначають один знак Зодіаку, якого буде супроводжувати удача в 2019 році. У всіх починаннях їх чекає успіх і все з-за вдалого розташування зірок.

Стрільці в 2019 році стануть обранцями удачі. Вся справа в проходженні Юпітера. Він вважається планетою великих благ і удачі і покровителем Стрільців.

Юпітер увійшов в знак Стрільця в листопаді 2018 ода та покине його тільки в грудні 2019. Ця планета практично на весь рік повернулася в свій будинок.

2019 рік для Стрільців пройде під потужним впливом Сонця, Марса і Землі. Земля підімне під себе войовничий і агресивний Марс. Протистояння зміниться зближенням.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Стрільцям саме час зайнятися самореалізацією. Ваше життя стане неймовірно насиченою і ви точно не будете сидіти без діла і навіть відпочинок станете вибирати активний.

У прийдешньому році всі починання будуть даватися вам легко. Варто бути готовим до зустрічей і переговорів із самими різними людьми. Ви будете укладати угоди та підписувати контракти.

До любовних відносин варто підходити з холодною головою і здоровим глуздом. Ніякого інтиму на першому побаченні і уникайте сумнівних зв'язків.

У вас є шанс просунутися кар'єрними сходами. У рік Жовтої Свинки залишайтеся собою, і будь-який вподобаний людина опиниться у ваших ніг.

Нагадаємо, на яких знаків Зодіаку зваляться золоті гори в 2019. Розбагатіти зможуть тільки деякі представники зодіакального кола, і, ймовірно, ви ставитеся до їх числа.

Як повідомляв Знай. ua, знаки Зодіаку, які не брешуть: як дата народження впливає на схильність до брехні. Гороскоп сильно впливає на відвертість людини.

Знай. ua писав, що вибуховий холерик чи мрійливий меланхолік: визнач свій темперамент за знаком Зодіаку. Жоден тип темпераменту у чистому вигляді зустрічається вкрай рідко.