Еротичний гороскоп на 29 грудня Овен

Для цього дня Овни вирішили вибрати оральний секс, але їх коханий десь «затримується на роботі» чи залишився ночувати «у друзів». Може і вам підшукати цих «роботу і друзів»?

Еротичний гороскоп на 29 грудня Телець

Тельці будуть дуже розслаблені. Тобто їм буде дуже легко отримати задоволення, тому що навіть думати про щось інше лінь, але дуже важко рушити з місця або зняти одяг.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Близнюки

Сьогодні в покарання за проступок ви позбавите партнера сексу. Так можна показувати на скільки ви образилися, але погано то в підсумку вам обом.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Рак

У Раків самою ерогенною зоною стануть стопи. Так що перш ніж приступати навіть до попередніх пестощів, зробіть їм масаж і порозминайте ніжки.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Лев

Сьогодні ви зробите все, щоб повернути сексуальне минуле. Але у кожного Лева свої думки про те минуле: для когось хороші відносини ще на початку, а для когось – колишній.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 грудня Діва

Якщо вам так потрібне інтимне життя, то ніхто ж його не забирає. Але не змішуйте сьогодні почуття з сексом. Інакше такий коктейль в результаті вилізе вам боком.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Терези

Сьогодні Терезам не варто брати бика за роги, і тим більше, смикати його за хвіст. Це означає, що не потрібно занадто швидко нав'язувати іншим свою компанію, але і дражнити терпіння ваших шанувальників – це теж не вихід.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Скорпіон

Сьогодні вам ні в якому разі не можна згадувати і порівнювати минулого партнера з нинішнім. Правильні висновки ви все одно не зробите, краще почекати пару місяців.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Стрілець

Ідеальною прелюдією стане розмова. З періодичними дотиками то легкими, то більш сильними і пристрасними.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Козеріг

Сьогодні ваша фантазія так розігралася по темі сексу та еротики, що не буде давати вам спокою ні вдень, ні вночі у снах. Але наяву все ж простіше задовольняти бажання.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Водолій

Сьогодні з вами будуть грати як кішка з мишкою, і на всі ваші потуги перейти до більш активних сексуальних дій будуть хитро посміхатися, і вислизати з рук в самий останній момент.

Еротичний гороскоп на 29 грудня Риби

Фантазія Риб не знає упину. Ваш супутник життя навіть не здивується, якщо ви запропонуєте йому гру, в якій ви терористка, а він заручник. Отже, запасайтеся скотчем та інструментами для допиту.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв, що вже можна дізнатися про те, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.