Гороскоп на 29 грудня Овен

В цю останню суботу вам потрібно позбутися від усього непотребу з неприємними спогадами, який накопичився у вас в далеких кутах розуму. Викидайте і не шкодуйте.

Гороскоп на 29 грудня Телець

Сьогодні вам краще не привертати до себе увагу людей, тому що багато з них ви навряд чи взагалі хотіли побачити, а тих, кого хотіли, як назло не буде.

Гороскоп на 29 грудня Близнюки

Сьогодні на вас дуже легко можна буде вплинути. Тому краще всього оточити себе тими людьми, під чий вплив ви якщо і потрапите, то нічого поганого не зробите.

Гороскоп на 29 грудня Рак

Тепер можна спочивати на лаврах, так як ви вже достатньо зробили, щоб сьогодні не надриватися. Можете зменшити темп, якщо повністю розслабитися не вдається.

Гороскоп на 29 грудня Лев

Цей день буде дуже вдалим, але головне не упустити цей момент. А думки «чудес не буває» і «у мене не вийде» варто задушити в зародку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Гороскоп на 29 грудня Діва

Сьогодні ви будете повністю поглинені своїми думками і діями, зовнішні впливи на вас ніяк не відображаються. Хіба що свині полетять по небу, та й то, ви напевно не помітите.

Гороскоп на 29 грудня Терези

Вас сьогодні зловлять на гачок, змушуючи дати обіцянку, яку виконати вам буде дуже морально складно, та і виглядає воно дурницею. Краще вже здатися неввічливим.

Гороскоп на 29 грудня Скорпіон

Хоча не можна сказати це з першого погляду, але день дуже вдалий. Такий світогляд вам і потрібно буде проповідувати весь день іншим.

Гороскоп на 29 грудня Стрілець

Ваша манера дій вразить будь-кого, але чи вартий отриманий ефект тих зусиль, які на це витрачаються. Мабуть, не варто. Розслабтеся.

Гороскоп на 29 грудня Козеріг

Якщо до вас прямо прилипла роль жертви, то подивіться на когось з дійсно кислим обличчям. Тоді зрозумієте, як виглядаєте і дуже скоро відмовитеся від цієї ролі.

Гороскоп на 29 грудня Водолій

Сьогодні словам вірити не можна, навіть числам не всім. Краще перепитуйте все, навіть чи їде добре знайомий вам автобус в потрібну сторону.

Гороскоп на 29 грудня Риби

Незакінчених справ завжди вистачає, але сьогодні краще почати що-небудь нове. Правда, ваше починання може викликати негативну реакцію близьких.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, порча і пристріт можуть підстерігати будь-яку людину. Наявність негативного впливу можна визначити в домашніх умовах.

Знай.ua повідомляв, що вже можна дізнатися про те, що вам готує наступний рік в залежності від місяця народження.