Гороскоп на 30 грудня – ОВЕН

Зірки попереджають, що цей день не дуже вдалий для прийому гостей. Краще відкладіть цю зустріч на інший час. Уникайте спілкування з ненадійними людьми.

Гороскоп на 30 грудня – ТЕЛЕЦЬ

30 грудня астрологи попереджають, що ваша надмірна турбота про інших може почати дратувати. Думайте в першу чергу про себе і свої потреби.

Гороскоп на 30 грудня – БЛИЗНЮКИ

В цей день зірки радять не втручатися в чужі суперечки, якщо не хочете залишитися винними. Будуть люди, які захочуть вас обдурити. Не йдіть на поводу у своїх емоцій.

Гороскоп на 30 грудня – РАК

30 грудня покращиться ваше фінансове становище. Можливо, отримаєте щедрий подарунок від близької людини. День ідеально підходить для подорожей і далеких поїздок.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Гороскоп на 30 грудня – ЛЕВ

30 грудня астрологи рекомендують не квапити події, інакше все зіпсуєте. Можуть поновитися старі відносини і навіть звички. Задумаєтеся про своє минуле.

Гороскоп на 30 грудня – ДІВА

В цей день вам варто спробувати себе у творчій діяльності. Також посилиться ваша інтуїція і екстрасенсорні здібності. Вмійте поступатися рідним людям.

Гороскоп на 30 грудня – ТЕРЕЗИ

30 грудня не вдалий день для покупок, особливо дорогих. Проявіть економність і ощадливість. Можуть не збутися деякі плани, але це на краще.

Гороскоп на 30 грудня – СКОРПІОН

30 грудня всі ваші мрії і задуми почнуть здійснюватися. Зірки радять правильно розставити пріоритети. Близька людина піднесе відмінний сюрприз.

Гороскоп на 30 грудня – СТРІЛЕЦЬ

В цей день не рекомендується відмовляти людям у їх проханнях. Проявіть мудрість по відношенню до близьких і не сваріться через дрібниці. В деяких питаннях допоможуть друзі.

Гороскоп на 30 грудня – КОЗЕРІГ

30 грудня зірки дозволять вам блиснути талантами. Начальство помітить ваш розвиток у роботі, можливо, отримаєте пропозицію про підвищення в посаді.

Гороскоп на 30 грудня – ВОДОЛІЙ

30 грудня ви можете отримати новину, яка вплине на відносини з близькою людиною і в корені переверне всі ваші плани. Добре обдумайте всі свої рішення.

Гороскоп на 30 грудня – РИБИ

Ваше вроджене вміння переконувати оточуючих буде в цей день на висоті. Ви будете привабливі, тому стосунки з людьми будуть складатися відмінно.