Еротичний гороскоп на 30 грудня ОВЕН

В цей день Овни будуть роздавати поради наліво і направо. Пам'ятайте, що радячи людям здійснювати дії на інтимному фронті, ви стаєте відповідальними за їх результати.

Еротичний гороскоп на 30 грудня ТЕЛЕЦЬ

30 грудня Тельці можуть дати фору кожному в тому, що стосується спокою. Вас буде складно вивести з себе. Під час сексу ви, ймовірно, будете стримані.

Еротичний гороскоп на 30 грудня БЛИЗНЮКИ

В цей день у вас з'явиться шанс перевірити твердження "коханню всі віки покірні". У вас виникне пекучий сексуальний потяг до людини старше чи молодше за вас.

Еротичний гороскоп на 30 грудня РАК

В цей день у вашого партнера буде досить грайливий настрій, який передасться і вам. Тому ваші любовні ігри будуть нагадувати взаємини двох тварин.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Еротичний гороскоп на 30 грудня ЛЕВ

Зірки радять не захоплюватися побудовою планів та підбиттям підсумків. Подібного роду розумовий процес сексуальній активності не сприятиме.

Еротичний гороскоп на 30 грудня ДІВА

Дівам у цей день подобаються гарячі чоловіки, а секс, відповідно, потужний і пристрасний. При цьому ви захочете в ліжку пози зверху, де продемонструєте себе у всій красі.

Еротичний гороскоп на 30 грудня ТЕРЕЗИ

В цей день вашому партнерові буде здаватися, що ви недостатньо йому відкриваєтеся під час любовних ігор і не повністю викладаєтеся. Це може стати причиною сварки.

Еротичний гороскоп на 30 грудня СКОРПІОН

30 грудня ваш партнер буде ображатися на вас. Так, на звичну ласку він несподівано може образитися серйозно, а на пікантну жарт і зовсім не звернути уваги.

Еротичний гороскоп на 30 грудня СТРІЛЕЦЬ

Вас буде хвилювати в цей день, що надягнуто на вашому чоловікові. Причому, звичайно ж, не з тієї точки зору, тепло чи холодно йому. Ви можете відчути, що у вас з'являється фетиш.

Еротичний гороскоп на 30 грудня КОЗЕРІГ

Не будуйте з себе в цей день серйозну особу – набагато краще, якщо ви будете виступати в ролі шибеника і бешкетниці, ніж в образі суворої «залізної дами».

Еротичний гороскоп на 30 грудня ВОДОЛІЙ

30 грудня вам захочеться проявити сексуальну ініціативу і взяти все в свої руки. Якщо хочеться, то не бійтеся своїх бажань, а виконуйте їх. Ця ініціатива сподобається вашому партнерові.

Еротичний гороскоп на 30 грудня РИБИ

Зірки попереджають, що в цей день потрібно остерігатися приймати поспішні рішення і йти на несподівані вчинки. Розсудливість стане найкращим порадником.