Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. На знімку, який з'явився в записі моделі, вона постала на огляд публіки в басейні у відвертому купальнику. Це вбрання червоного кольору ледь утримує величезні груди моделі і підкреслює соковиті форми. Дівчина фотографує себе в дзеркало на телефон, її волосся розпущене і укладене на одне плече, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Анастасія Квітко написала: "Це була хороша фотосесія з @yulrom". Менш, ніж за добу, публікація дівчини зібрала понад 200 тисяч лайків і близько трьох тисяч коментарів. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

"Сексуальні цицьки", "Супер тіло і зовнішній вигляд", "Так гарно", "Красива і мила фігура", "Ви сексуальна і красива", "Красиве і досконале тіло", "Люблю твої вигини і цей наряд", "Дуже гарно", "Чудова красуня, виглядає так красиво і дивно", "Супер приголомшлива, супер гаряча, супер сексі", "Красиві цицьки", "Прехороша", "Це силікон чи щось більш сучасне?", "Виглядають чудово в червоному", "Моя любов, моя мрія, моє життя", - пишуть захоплені фанати в коментарях під фото Квітко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.