Астрологи поділилися гороскопом-2019 для 4-х знаків Зодіаку, яким Новий рік готує кардинальні зміни у житті.

Новий рік
Новий рік

Діва

Масштабні зміни в житті Дів неможливі - для цього довелося б ламати всю ретельно вибудовуване життя. А без важких і не дуже приємних наслідків це не обійшлося б. Однак Діви в січні відкриють для себе нове хобі, в яке зможуть зануритися буквально з головою. Крім того, з'явиться ряд цікавих можливостей фінансового характеру, які підприємливі Діви обов'язково спробують реалізувати.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скорпіон

Скорпіони виявляться перед досить складним вибором - або зберегти здоров'я, або позбутися проблем матеріального характеру. Ні, їм ніхто не запропонує "продати нирку, щоб з боргами розрахуватися", просто з'явиться конкретний шанс важким і виснажливим працею виправити ситуацію. Однак якщо максимально грамотно розподілити свої сили і зосередитися виключно на одній проблемі.

Водолій

Для Водоліїв січень стане місяцем справжніх відкриттів. Не завжди приємних і не завжди бажаних. На жаль, можливості вибирати не випаде. Як і шансу приховати якісь свої таємниці від оточуючих. Що важливо - далеко не все з цього буде розкриватися логікою і висновками - істотна роль буде відводитися інтуїції, яка в січні загостриться у Водолія до неможливості.

Риби

гороскоп "багатих" знаків Зодіаку
гороскоп "багатих" знаків Зодіаку

Січень виявиться надзвичайно вигідним у фінансовому плані. Ніколи ще у Риб не було стільки можливостей заробити і серйозно зміцнити своє фінансове становище. І вони звичайно ж постараються цими можливостями скористатися. Вигідні покупки, ще більш вигідні подорожі, раптові подарунки. І доведеться вирішувати, чому з цього приділяти свою увагу. Найкраще - порадитися з ким-то, хто розуміється в тайм-менеджменті.

Нагадаємо, Новий рік - чудове свято. В цей день вся сім'я збирається за столом, дарують подарунки один одному і весело проводять час. Однак, крім цього, в Новий рік можна дізнатися про своє майбутнє. У новорічну ніч ворожіння є одні з найбільш достовірних.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для кожного зі знаків Зодіаку на 2019 рік.

Також Знай.ua писав про те, що в новорічну ніч прийнято навіть образ підбирати залежно від символу наступаючого року.