Всі знають вислів: як почнеш Новий рік, так його і проведеш. Прийнято вважати, що тон всьому року задають саме перші два тижні, однак найбільше прикмет і забобонів пов'язано, звичайно, з 1 січня.

Так, добрим знаком вважається прокинутися в перший день нового року під собачий гавкіт, а також зустріти на вулиці першим чоловіка – тоді протягом 12 місяців буде удача і щастя. При цьому потрібно звертати увагу на випадкові знахідки, тому що вони можуть підказати, що відбудеться у новому році.

прикмети на 1 січня

Крім того, 1 січня категорично забороняється виконувати важку і брудну роботу, інакше весь рік буде дуже складним. Також не варто старатися при прибиранні будинку, мити підлоги і викидати сміття – це обіцяє більші збитки в будинку.

У перший день нового року не рекомендується віддавати борги, інакше всі наступні місяці будете розплачуватися. Розібратися з грошовими питаннями обов'язково потрібно до Нового року, а після брати в борг не варто аж до Хрещення, інакше весь рік будете бідувати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

прикмети на 1 січня

Ще кажуть, що 1 січня не можна викидати святкову ялинку, так як можна викинути за поріг всю радість. Така прикмета стосується і новорічних недогорілих свічок і страв до святкового столу.

Нагадаємо, що особливим днем почнеться 2019 рік. 1 січня – "дзеркальний" день. Дата, коли у кожного з'являється прекрасна можливість запрограмувати себе на успіх і щастя на цілий рік. Всі ритуали будуть мати особливу силу. Перше січня важливо провести у хорошому настрої.

Як повідомляв портал Знай.uа, новий рік буде сповнений несподіваних відкриттів, доленосних зустрічей і радісних подій. Одні знаки Зодіаку зустрінуть свою любов, а інші заново закохаються в свого партнера.

Також портал Знай.uа писав, що багато хто стикається з тим, що після свят починають страждати печією і здуттям. Експерти знають про п'ять продуктів, які допоможуть впоратися з проблемами зі здоров'ям і зробити післясвятковий час таким же веселим.