Ми рідко звертаємо увагу на прості речі, які оточують нас у повсякденному житті. Ми часто забуваємо про те, наскільки життя прекрасне і дивовижне, скільки у світі існує гарних чарівних речей.

Хантер Хайнас – доктор наук з Борнмутського університету, розташованого у Великобританії. Він обожнює свою роботу. Чоловік займається дослідженням різних одноклітинних організмів. Він знімає процес дослідження на відео і ділитися отриманими матеріалами на своєму акаунті в Instagram.

Популярні новини зараз
Поки люди шкребуть копійки на нові тарифи за світло, зарплати членів "Укренерго" сягають майже 8 млн на місяць Повірка лічильника вважатиметься незакінченою: комунальники нагадали про важливий нюанс Боржникам за комуналку дадуть допомогу, аби розрахуватися з постачальниками: кому пощастить За оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови
Показати ще

Такий незвичайний і захоплюючий контент приваблює користувачів. Зараз у акаунта з ніком microbialecology вже більше 47 тисяч передплатників.

Велика частина публікацій Хантера присвячена інфузоріями. Саме на них і спеціалізується мікробіолог. На його сторінці можна також знайти відеозаписи з рачками, бактеріями, тихоходками та іншими мікроорганізмами.

Хантер працює в тропічних водних екосистемах. Вчений навіть відкрив кілька нових видів одноклітинних організмів в Африці та США.

Його мета – не просто поділитися деталями своєї роботи, а довести людям, що життя – це диво, що все, що нас оточує прекрасно і чудово.

Портал "Знай.uа" писав про тварин-альбіносів, які зачаровують своїм зовнішнім виглядом

А також: вчені шокували новим відкриттям: існування людства під великим питанням, катастрофа вже близько

Нагадаємо: NASA дістався до краю галактики: такого в історії людства ще не було