Поступове глобальне потепління призвело до того, що опади збільшилися, а рівень води знижується. Через це може статися катастрофа, яка призведе до нестачі питної води.

За заявою вчених з Університету Нового Південного Уельсу, глобальне потепління може призвести до того, що прісної води не вистачить для всіх.

вода з крана
вода з крана

Вчені проаналізували дані 43 тисяч метеостанцій і більше п'яти тисяч контрольних пунктів, які стежать за станом річок в 160 країнах. Вчені зробили висновок, що через зміну клімату кількість опадів збільшується. Проте, рівень води у річках зменшується.

Професор Ашиш Шарму каже, що надлишки вологи не потрапляють у річки, а вбираються сухим грунтом, який втрачає вологість через зростаючу температуру повітря. Фахівці виявили, що приблизно 64 відсотки опадів залишаються в грунті.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Такі висихання можуть призвести до неврожаю і проблем з водою населених пунктів.

Нагадаємо, Вчений кілька років знімає на відео дивну життя самих маленьких істот на Землі: вони оточують нас всюди

Американець на ім'я Джеймс, робить відеоблог про мікроорганізми опублікував цікаве відео, на якому знято смерть одноклітинного організму. Вже в кінці грудня цей ролик, знятий через мікроскоп, завирусился на Reddit.

І в зв'язку з популярністю поста про смерть клітини, в соцмережах згадали про Instagram-аккаунт Хантера Хайнса (Hunter Hines), який займається мікробної екологією і записує подібні ролики вже майже два роки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Тепла вода лікує десятки хвороб: вчені пояснили, як правильно пити

Випиваючи склянку теплої води, людина запускає в організмі дуже багато корисних процесів. Медики заявили, що якщо взяти за звичку вживання теплої води вранці, вже через нетривалий час це буде сприяти зміцненню здоров'я, поліпшенню травлення і уповільнення процесів старіння. Крім того, тепла вода активізує метаболічні процеси.

Також Знай.ua" писав про те, що Лікар розповів, як попередити смертельну хворобу в новорічну ніч: поради, які можуть врятувати життя