У Росії гумористи з Comedy Club зробили новорічне тролінгове відео про президента Володимира Путіна і кошеня.

Коміки висміяли роботу російських ЗМІ та пропаганду позитивного образу глави Кремля. Ролик в Facebook опублікував російський опозиціонер Олексій Навальний.

"Скетч Камеді клабу про Путіна. Досить смішний. Камеді злякалися і цей скетч видалили. Таким чином ситуація з видаленим скетчем про Путіна - сам по собі скетч. І теж досить смішний", - написав Навальний.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За сюжетом, кортеж Путіна зупиняється серед траси і рятує життя маленькому кошеняті. І про цей випадок дізнається уся Росія завдяки щасливому збігу: о третій ночі всі федеральні телеканали випадково опинилися на місці події.

Удаленный скетч Камеди Клаба про Путина

Скетч Камеди клаба про Путина. Довольно смешной. Камеди клабовцы испугались и этот скетч удалили. Таким образом ситуация с удаленным скетчем про Путина - сама по себе скетч. И тоже довольно смешной.

Geplaatst door Алексей Навальный op Vrijdag 28 december 2018

Нагадаємо, Росія "перейшла червону лінію і до проведення президентських виборів в Україні, вестиме свою "партизанську війну".

"Путін сподівається, що позиція Росії якимось чином зміцниться після українських виборів. Але він не правий. І в чому він, врешті-решт, переконається - що через рік після ваших виборів в Раду йому доведеться поміняти свою думку і зупинити російську агресію в Донецькій області. А поки, думаю, поки росіяни будуть продовжувати свою "партизанську війну" проти України. До моменту, поки у вас не пройдуть вибори", - зазначив дипломат.

Як повідомляв портал "Знай.uа": багатьом росіянам не сподобалося новорічне звернення президента Путіна

Також "Знай.uа" писав, що у Кремлі прояснили питання, яке стосується об'єднання Білорусі з Росією.