Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Блакитний Ургант

У ніч на 31 грудня 2018 року на Першому каналі вийшло шоу "Блакитний Ургант", яке висміює популярні на російському ТБ новорічні вогники.

Іван Ургант і Олександр Гудков запросили молодих виконавців, які виконували кавери на старі пісні і жартували дуже несмішні жарти. Вийшло кумедно і, як кажуть, пост-іронічно.

У "Блакитному Урганті" з'явилися Іван Дорн, Монеточка, Little Big, Гречка, Feduk, Антоха МС, Данила Поперечний, Ілля Соболєв, Big Russian Boss, "Хліб", Мальбек і Сюзанна, Big Baby Tape та інші.

Популярні новини зараз
Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок Перші снігопади: українців попередили про погоду Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Монеточці дісталася пісня "На зорі" групи "Альянс", Антохе МС — "Літо пролетіло" від ветеранів хіп-хопу С. Т. Д. К. Гречка виконала "Голуба" Яни, а Little Big пісню "Кінь" групи "Любе". Коміки Поперечний і Соболєв розповіли монологи відомих гумористів: Михайла Задорнова і Яна Арлазорова.

Суїцидальна настрій / я

Мем з червоними кнопками

Це текстовий мем про те, як люди губляться на шляху до своїх цілей і роблять неправильний вибір.

Я / Мої обов'язки / Лежання на ліжку

Я / Інші мюзикли / Дивитися Мамма Міа! у 20-тий раз

Я / нова музика / Twenty one pilots на повторі

Я / здорова збалансована їжа / кава з льодом

Дівчата / турбота про себе / сходити з розуму по хлопцю, який їх не поважає

Новий рік / нова я / нові розчарування

Я / вивчення всіх предметів / фіксація на одному, улюбленому