Найпопулярніша зірка російської естради Алла Пугачова відмовилася від новорічних концертів та корпоративів, хоча їй пропонували гонорар в 300 тисяч євро.

Учасники команди співачки пояснювали це тим, що Пугачова накопичує сили перед своїм ювілейним концертом в Кремлі. Хоча раніше вона у новорічному привітанні побажала шанувальникам "позбавлення від воєн і брехні". Про це повідомляє "Старх".

Зазначається, що корпоративи є одним з основних джерел доходу артистки. Алла Борисівна відмовилася виїжджати з дому в новорічну ніч, незважаючи на те, що їй пропонували 300 тисяч євро (близько 9,5 млн грн) за один виступ.

"69-річна співачка вважала за краще роботі сімейний затишок і спілкування в колі сім'ї. Сім'я Пугачової і Галкіна відзначила Новий рік в своєму заміському замку, куди приїхала вся рідня. За святковим столом зібралися Крістіна Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і дочкою Клавдією, найкраща подруга Пугачової Аліна Редель з сім'єю і старший брат Максима Галкіна Дмитро з дружиною і дітьми," - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, знаменита російська співачка Алла Пугачова привітала своїх фанів з Новим роком. Вона заявила, що росіяни хочуть жити в мирі та без воєн.

Про це вона написала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"З наступаючим Новим роком. Ми всі діти Росії хочемо жити під мирним небом. Дідусь Мороз,визволи нас від воєн і брехні, від гріховної гордині і помилкових амбіцій. Хай завжди буде мама, хай завжди буде тато, хай завжди буде мир", — написала Пугачова.

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров розкрив всю правду про Пугачову: жорстка сувора людина.

Також Знай. ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом: стала схожа на Гурченко, вам би на море. Пугачова з'явилася на концерті Кіркорова.