Популярний астролог передбачив, коли замлян може спіткати катастрофа.

Найнебезпечнішим днем для людства стане п'ятниця 13 квітня 2029 року. Є ймовірність, що на нашу планету впаде астероїд. Такий прогноз зробив астролог Влад Росс.

За його словами, весною 2029-го року дуже близько від нашої планети повинен пролетіти астероїд. Астролог відповів на питання, яка наймовірніша причина кінця світу, передає Главред.

Також він зауважив, що за теперішнми розмовами, з імовірністю 99% пролітає біля Землі астероїд не впаде на нашу планету, "але 1% все ж є ..."

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Найнебезпечніший період, як на мене, буде в п'ятницю, 13 квітня 2029, коли астероїд повинен пройти на дуже близькій відстані від Землі, навіть ближче, ніж Місяць ...", - зазначив астролог.

Нагадаємо, на початку січня 2019 року в магнітному полі Землі відбуватимуться зміни. З 4 січня слід готуватися до потужних магнітних бур. Такий прогноз оприлюднили фахівці Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця.

Магнітні збурення, близькі до магнітної бурі рівня G1, прогнозуються на 4 і 6 січня.

А в кінці місяця – 24 січня – фахівці прогнозують найбільш потужні магнітні бурі у цьому місяці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, невідома планета своїм впливом на виверження вулканів по всій Сонячній системі провокує кінець світу. Більш того, вона має здатність "висмоктувати" лаву з надр Землі.

Також Знай.ua писав, що гітарист Queen Брайан Мей написав пісню New Horizons, яку присвятив закінченню місії однойменного зонда NASA. У вівторок, 1 січня, апарат досяг одного з найбільш віддалених об'єктів Сонячної системи.