Коли люди їдять цукерки або використовують сухі серветки, вони просто викидають етикетки в сміття. Навряд чи кому-то в голову прийшло використовувати упаковку якось ще. Але це не можна сказати про Харукі. Він придумав, як перетворити звичайну упаковку в щось оригінальне.

Харукі – талановитий японський художник, який став відомим у всьому Інтернеті завдяки своєму таланту. Він володіє вражаючим умінням перетворити звичайну упаковку в приголомшливі витвори мистецтва. Своїми творами він ділиться на акаунті в Twitter 02ESyRaez4VhR2l.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Художник створює неймовірні вироби – цікавих чоловічків, літаки, поїзди і різні фігурки. Всі вони, по суті, виготовлені з харчового сміття – упаковок з-під солодощів, серветок та інших продуктів, які всі без роздумів викидають. Харукі видає твори, використовуючи спеціальну техніку під назвою "кірігамі". Воно нагадує всім відому техніку "орігамі", але має дещо інший принцип.

Це мистецтво виготовлення фігурок та листівок з паперу з використанням ножиць. Основоположником цього напряму вважають відомого японського архітектора по імені Масахіро Чатани. Це мистецтво виникло 38 років тому – 1980 році.

Незвичайні творіння Харукі залучили користувачів мережі. Його шанувальниками стали вже більше 74 тисяч передплатників у Twitter. Витівками креативщика може помилуватися кожен бажаючий. Вони дійсно вражають.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: фотограф створює незвичайні знімки, які живуть, ніби уві сні

Читайте також: як Пабло Пікассо полюбив і розлюбив українську балерину Ольгу Хохлову

Як повідомлялося: на картині легендарного художника знайшли таємниче послання