Італійський фотограф Антоніо Палмеріні робить незвичайні фото. Герої його робіт схожі на персонажів зі сновидінь.

Саме тому проект художник підписав відомим висловом: "Якщо ви не можете заснути вночі, значить, ви не спите в чиємусь сні", пише cameralabs.org.

Щоб домогтися такого ефекту фото, Палмеріні використовує подвійну експозицію, довгу витримку і підвищення контрасту при обробці плівки. По суті, фотографія для нього - дзеркало уяви.

Герої його робіт – розмиті, вислизаючі фігури, які легко можна прийняти за тих самих сполоханих персонажів з чиїхось снів!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Замість звичайного відображення обличчя або пейзажу, я віддаю перевагу взяти його, як шийну хустку, скрутити, як мені подобається, сфотографувати відповідно", - каже Антоніо.

Вибір місця або місцевості, для своїх робіт, він вибирає залежно від того, що йому потрібно запам'ятати: він використовує камеру, щоб зобразити те, що він не хоче малювати, і картини, щоб описати те, що не може бути сфотографовано, наприклад, сон або якийсь емоційний імпульс.

Його стиль темний, неземний і мрійливий, він в основному знімає примарні жіночі фігури в чорно-білих тонах, використовуючи подвійні і довгі витримки.

Результатом його важкої праці є мрійливі і нав'язливі портрети.

Часто в роботах Пальмеріні прослизають теми про роздвоєння особистості, меланхолію, біполярному розладі, депресії, параної і социопатії.

Пропонуємо вам подивитися підбірку кращих робіт Антоніо Палмеріні:

Нагадаємо, на Instagram-сторінці популярного італійського фотографа Даріо Бонзи з'явилося загадкове відео. Бонзи виявив оптичну ілюзію під час прогулянки в долині Камоніке, яка розташована в центральних Альпах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нерідко бувають випадки, коли аномалія виглядає неймовірно красиво. Унікальність, незвичайність, нестандартність привертають увагу і заворожують. Це можна сказати про тварин-альбіносів, які виглядають просто приголомшливо.

Також "Знай.uа" писав, слово, яким можна описати Берлін, - "унікальний". Головна риса міста – контрастність. Тут є різноманітність всього: культур, лайстайла, клубів, кухонь. Про все це розповіла в своїх фотографіях дівчина на ім'я Ярослава Чухманенко.