Іноді діти хочуть стати дорослими занадто рано. Вони не розуміють, що їх чекає. Не усвідомлюють, що в дорослому житті їм доведеться самостійно оплачувати рахунки, готувати їжу та слідкувати за собою. Так сталося з сином жінки по імені Естелла Гевішем.

Її син, Аарон, - досить популярний блогер з власним каналом на YouTube. Вона почала помічати, що дитина досить часто почав їй грубити. Щоб поставити його на місце, жінка вирішила укласти з сином контракт. Для цього вона написала йому досить незвичайна і навіть моментами жорсткий лист. Його вміст:

"Дорогий Аарон,

Мабуть, ти почав забувати про те, що тобі всього 13 років. За тебе все ще відповідаю я. Я вважаю, що тобі треба піднести урок, який стосується твоєї самостійності.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нещодавно ти заявив мені, що самостійно заробляєш гроші. Саме тому я думаю, що ти зможеш і сам купувати собі необхідні речі.

Якщо ж ти захочеш скористатися Інтернетом або захочеш купити собі щось нове, тобі доведеться оплатити рахунки:

світло – 116 доларів;

плата за квартиру – 450 доларів;

їжа – 150 доларів;

Інтернет – 21 долар.

Крім цього, тобі доведеться самостійно мити ванну, виносити сміття кожен понеділок і середу, а також мити після себе посуд і самому готувати собі сніданок, обід і вечерю.

Не хвилюйся, я буду щодня залишати тобі 30 доларів, адже я все ще дбаю про тебе, і це мій обов'язок.

Але якщо ти більше не захочеш бути просто моїм сусідом по кімнаті, а захочеш знову стати моїм сином, ми можемо поговорити про це.

З любов'ю, мама".

Естелла розповіла, що після того, як її син прочитав лист, він підійшов до неї з бажанням поговорити. Він захотів знову все повернути назад.

На щастя, їх стосунки налагодилися.

Мабуть, Аарон зрозумів, що йому ще рано ставати сильним і незалежним. Він все ще досить юний і не може вважати себе дорослим.

Звичайно ж, метод, який використовувала жінка, може багатьом здатися занадто категоричним і суворим. Але завдяки йому її син усвідомив, що вів себе неправильно по відношенню до матері.

"Знай.uа" писав: у школі повісили незвичайне оголошення для батьків

А також: експерти встановили, в якому віці людина відчуває себе максимально щасливо

Нагадаємо: експерти розповіли, чому небезпечно віддавати дітей на виховання дідусям і бабусям